GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα 100 εκατ. χρήστες έφτασε το Viber...

Όλο και πιο δημοφιλής γίνεται η υπηρεσία Viber και όχι άδικα. Εξάλλου δεδομένου ότι δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν τηλεφωνήματα και αποστολή...

Όλο και πιο δημοφιλής γίνεται η υπηρεσία Viber και όχι άδικα. Εξάλλου δεδομένου ότι δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν τηλεφωνήματα και αποστολή μηνυμάτων το αντίθετο θα ήταν περίεργο.
Έτσι κανείς δεν εξεπλάγη μαθαίνοντας ότι οι χρήστες της υπηρεσίας μέσα σε ελάχιστο διάστημα αφότου συμπλήρωσαν τα 90 εκατομμύρια είναι πλέον 10 εκατομμύρια περισσότεροι. Μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες αυτοί μέσω του προγράμματός της μιλούν κατά μέσο όρο 1.5 δισεκατομμύριο λεπτά και ανταλλάσσουν 2 δισεκατομμύρια μηνύματα κάθε μήνα.
Προκειμένου λοιπόν η Ισραηλινή εταιρεία να γιορτάσει το γεγονός ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει την εφαρμογή και για S40/Symbian, Bada OS και Windows Phone αν και προς το παρόν αναμένεται μόνο για τις συσκευές Nokia Lumia.
Μάλιστα η εφαρμογή για τα Lumia θα υποστηρίζει δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις σε HD, group messaging, αποστολή κειμένου και φωτογραφιών.
Το Viber είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store, Play Store και App World για iPhone, Android και Blackberry αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση