GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν έχει ακόμα επικοινωνία με το περιβάλλον η 15χρονη Μυρτώ...

Με την υπόθεση της 15χρονης Μυρτούς ασχολήθηκε σήμερα στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου. Ο διευθυντής του Αττικού Νοσοκομείου, Απόστο...

Με την υπόθεση της 15χρονης Μυρτούς ασχολήθηκε σήμερα στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου.
Ο διευθυντής του Αττικού Νοσοκομείου, Απόστολος Αργαμανίδης περιέγραψε...στην εκπομπή "ΜΙΛΑ" την κατάσταση της υγείας της 15χρονης. Όπως είπε ο κ. Αργαμανίδης η Μυρτώ έχει ανοίξει τα μάτια της ωστόσο δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον.
"Η δική μας ιατρική εκτίμηση είναι ότι το παιδί δεν εκτελεί εντολές, δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον αυτή τη στιγμή. Έχει βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση με πολλές βλάβες, θα αποκαταστήσει ένα ποσοστό από αυτές, δε νομίζω ότι θα μπορέσει να τις αποκαταστήσει όλες και θα πρέπει να περάσουν αρκετοί μήνες πριν πούμε ότι φτάσαμε στο maximum της αποκατάστασης και πιο πέρα δεν περιμένουμε να βελτιωθεί άλλο" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:"Έχουμε ξεπεράσει την πρώτη οξεία φάση όπου υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή της λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί που ήταν σοβαρότατος με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. ‘Έχει ξεπεράσει με τη βοήθεια των υποστηρικτικών μηχανημάτων τη φάση αυτή, έχει ανοίξει τα μάτια της, και μπαίνουμε σε μια δεύτερη φάση, που είναι πολύ μεγαλύτερη, όπου είναι η φάση της αποκατάστασης. Λογικά τις επόμενες μέρες θα πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης προκειμένου να κάνει ό,τι μπορεί να γίνει σε τέτοια περιστατικά προκειμένου να ανακτήσει ένα ποσοστό της εγκεφαλικής λειτουργίας που έχει χάσει από τον τραυματισμό".

1 σχόλιο

  1. ΒΡΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση