GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Ενταλμα για τον μαθηματικό που το έσκασε με 15χρονη μαθήτρια

Το ερωτευμένο ζευγάρι δραπέτευσε στη Γαλλία Το ερωτευμένο ζευγάρι καθ’ οδόν για το φέρι μπότ της μεγάλης φυγής, όπως κατεγράφη α...

Το ερωτευμένο ζευγάρι δραπέτευσε στη Γαλλία
Το ερωτευμένο ζευγάρι καθ’ οδόν για το φέρι μπότ της μεγάλης φυγής, όπως κατεγράφη από κάμερες ασφαλείας στο Ντόβερ.
 
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον 30χρονο καθηγητή μαθηματικών από την Αγγλία Τζέρεμι Φόρεστ, ο οποίος εξαφανίστηκε με την 15χρονη μαθήτριά του Μέγκαν Στάμερς. Το ερωτευμένο ζευγάρι δραπέτευσε στη Γαλλία διασχίζοντας τη Θάλασσα της Μάγχης, όπως αποκαλύπτουν οι κάμερες που τους κατέγραψαν να επιβιβάζονται σε φέρυ μποτ που εκτελεί το δρομολόγιο Ντόβερ-Καλαί στις 9.30 το πρωί της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου. Στιγμιότυπο του ζευγαριού έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο έκτοτε κανείς δεν τους έχει δει, αναφέρει η βρετανική αστυνομία.
Κάποια στιγμή η κοπέλλα έστειλε γραπτό μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου πληροφορώντας λακωνικά μία φίλη της ότι βρίσκεται στη Γαλλία και ότι «είναι καλά». Επρόκειτο για μία κοινή απόφαση που εξέπληξε τους γνωστούς του ζεύγους, καθώς ο μεν καθηγητής είναι παντρεμένος, η δε ανήλικη μαθήτρια περιγράφεται ως «ένα σοβαρό παιδί, που δεν θα έκανε ποτέ μια τέτοια τρέλα».
Οπως φαίνεται το ζευγάρι είχε ξεκινήσει για ένα ερωτικό τετραήμερο στη Γαλλία, διότι είχαν κλείσει και εισιτήρια επιστροφής για την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Ομως, για λόγους που παραμένουν αδιευκρίνιστοι, δεν τα χρησιμοποίησαν.
Σύμφωνα με ανειπιβεβαίωτες καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στον βρετανικό Τύπο η γαλλική αστυνομία δεν ερευνά διεξοδικά την υπόθεση και δεν έχει ολοκληρώσει καν την συνηθισμένη εξέταση των συναλλαγών και των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Το BBC αναφέρει μάλιστα ότι η Interpol δεν έχει επιβεβαιώσει ότι ανέλαβε την υπόθεση, καθώς ούτε η Στάμερς ούτε ο Φόρεστ έχουν καταχωρηθεί στις λίστες αγνοουμένων της.
Μία από τις φίλες της, η επίσης 15χρονη Κάσι Μπάρνς, δήλωσε ότι δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η φίλη της θα σύναπτε σχέση με τον καθηγητή της. «Ανησυχώ πολύ. Θέλω να επιστρέψει – εγώ, η οικογένεια της, οι φίλοι της, θέλουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας σώα. Νομίζω ότι φοβάται. Ισως θέλει να γυρίσει πίσω, ίσως ντρέπεται με τη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα. Εγώ στη θέση της θα φοβόμουν», κατέληξε η Μπαρνς.
Σχόλια αναγνωστών (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση