GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει στη Βρετανία η ερωτοχτυπημένη 15χρονη

Καθ’ οδόν για τη Βρετανία βρίσκεται η 15χρονη μαθήτρια Μέγκαν Στάμερς, η οποία το έσκασε από το σπίτι της και εγκατέλειψε τη χώρα μαζί...

Καθ’ οδόν για τη Βρετανία βρίσκεται η 15χρονη μαθήτρια Μέγκαν Στάμερς, η οποία το έσκασε από το σπίτι της και εγκατέλειψε τη χώρα μαζί με τον 30χρονο, παντρεμένο καθηγητή της.
Η Στάμερς επιβιβάστηκε πριν από λίγο σε αεροσκάφος στο Μπορντό, με προορισμό το Λονδίνο, ενώ ο 30χρονος καθηγητής των μαθηματικών Τζέρεμι Φόρεστ βρίσκεται στη φυλακή και περιμένει την έκδοσή του.
Ο Φόρεστ με την μαθήτριά του εντοπίστηκαν στο Μπορντό, δέκα μέρες αφότου έφυγαν με φέρι μπόουτ από το Ντόβερ.
Ο Φόρεστ κρατείται στη φυλακή Γκραντινιάν στη νοτιοδυτική Γαλλία αναμένοντας την ακροαματική διαδικασία σε δικαστήριο του Μπορντό την Τρίτη και σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ντανιέλ Λαλάν δεν θα φέρει αντίρρηση στο να παραδοθεί στις βρετανικές αρχές.
Ο Φόρεστ, ο οποίος χθες το απόγευμα εθεάθη σε διάδρομο του δικαστηρίου του Μπορντό χωρίς χειροπέδες με θλιμμένο πρόσωπο και περιστοιχισμένος από αστυνομικούς, ήταν «πολύ απογοητευμένος από το άδοξο τέλος του ειδυλλίου του» σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο πελάτης του «αναζητούσε δουλειά προκειμένου να συνεχίσει τη σχέση του σε μια χώρα όπου θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη κατανόηση».
Σύμφωνα με τον γαλλικό νόμο, μια 15χρονη δεν θεωρείται ανήλικη, σε αντίθεση με την Βρετανία όπου η ηλικία συναίνεσης είναι τα 16 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, ο Φόρεστ θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι διέπραξε αδίκημα στη Γαλλία αν κριθεί ότι εκμεταλλεύτηκε την εξουσία που είχε ως καθηγητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση