GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Πάπα Βανέδικτο 16ο ο Πρωθυπουργός Α.Σαμαράς...

Toυ Νίκου Παπαχρήστου Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Πάπα Βενέδικτο 16ο στο Βατικανό. ...


Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Πάπα Βενέδικτο 16ο στο Βατικανό.
Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί επισήμως την Ρώμη όπου και θα έχει επαφές με τον Ιταλό ομόλογό του ενώ θα συμμετάσχει στη Σύνοδο ηγετών του CDI (Διεθνής Κεντροδεξιών Κομμάτων).
Στο πλαίσιο της τριήμερης επισκέψεως του στην Ιταλική πρωτεύουσα θα επισκεφθεί και τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ρώμης.
Υπενθυμίζεται ότι τον Πάπα Βενέδικτο είχε επισκεφθεί στο Βατικανό, το 2006, και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας.
Το ερώτημα είναι αν μετά τις δύο αυτές επισκέψεις ακολουθήσει και αντεπίσκεψη του Πάπα της Ρώμης στην Ελλάδα.

3 σχόλια

  1. Μπά;

    Με τους ορθόδοξους ξεμπέρδεψε και τωρα τρεχει πισω απ τους καθολικους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται οτι ο πάπας είναι πιο αποτελεσματικός στα θαύματα απο τον πατριάρχη.....Για τα μάτια του η επίσκεψη ή για το χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μείον 34 σύμβουλοι και για τον Χατζηδάκη.

    καλά ρε ....!!
    Οι πούστ@ράδες του ΠΑ$$ΟΚ
    πόσους είχαν;

    Αν σε ένα υπερυπουργείο όπως αυτό της Ανάπτυξης του κ. Χατζηδάκη μπορούν να περικοπούν 34 θέσεις συμβούλων τότε σίγουρα μπορεί να γίνει το ίδιο σε όλα τα Υπουργεία.

    Ο Χατζηδάκης αποφάσισε περικοπές και τις έκανε, βγάζοντας εκτός 34 θέσεις συμβούλων, προκειμένου να μειώσει τις δαπάνες του υπουργείου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση