GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαστούκι αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων!

Σάλος προκλήθηκε πριν λίγες ημέρες, όταν μια στυλίστρια του περιοδικού Jalouse, η Jennifer Eymere, κόρη της προέδρου του γαλλικού εκδοτικ...

Σάλος προκλήθηκε πριν λίγες ημέρες, όταν μια στυλίστρια του περιοδικού Jalouse, η Jennifer Eymere, κόρη της προέδρου του γαλλικού εκδοτικού οίκου Jalou, Marie-José Susskind-Jalou, χαστούκισε μια υπάλληλο του γραφείου...δημοσίου σχέσεων που είχε αναλάβει το fashion show του Jac Posen.
O λόγος; Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του χώρου αφαίρεσαν λίγο πριν ξεκινήσει το fashion show εξήντα θέσεις (αρκετές και από την πρώτη σειρά) με αποτέλεσμα να γίνουν αλλαγές στο sitting και να μην υπάρχει θέση στο front row (εκεί που όλοι θέλουν να κάτσουν για να βλέπουν καλύτερα και να τους δουν) για την πρόεδρο και τις δύο τις κόρες.
Η γυναίκα που «έφαγε» το χαστούκι δεν είναι τυχαία, αλλά η fashion guru Lynn Tesoro, η οποία σε λιγότερο από 72 ώρες από το συμβάν κατέθεσε μήνυση εναντίον της Jennifer ζητώντας αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Μάλλον ξινό θα της βγει το ξέσπασμα θυμού της Γαλλίδας στυλίστριας.

Πηγή: Queen

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση