GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής μετατέθηκε 2 φορές σε 3 ημέρες!

Καταγγελία συνάδερφών του: “Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και στο Αρμ...

Καταγγελία συνάδερφών του:

“Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και στο Αρμόδιο Συμβούλιο Μεταθέσεων το οποίο κατάφερε εντός -3- ημερών να μεταθέσει δύο -2- φορές Ανώτερο Αξιωματικό!!!”.
Σε ανάρτηση που έκαναν στην ιστοσελίδα τους, οι αξιωματικοί και ανθυπαστυνόμοι της Κεντρικής Μακεδονίας, αναφέρουν ότι, “ο εν λόγω Αξιωματικός μετατέθηκε αρχικά στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος (Αντιτρομοκρατική) και 3 ημέρες μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του ξαναμετατέθηκε εκ νέου σε άλλη Υπηρεσία….για «Υπηρεσιακούς λόγους»!
1ΟΝ Είναι σε θέση το Αρχηγείο να εξηγήσει Σ Α Φ Ω Σ ποιοι είναι αυτοί οι «Υπηρεσιακούς λόγοι» που επέβαλλαν τέτοια Απόφαση ?
2ΟΝ Έχει αυτό καμία σχέση με διάφορες αναρτήσεις στο Διαδίκτυο που προδίκαζαν την κατάληξη αυτή (της ξαναμετακίνησης του εν λόγω Αξιωματικού)?
ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ:
Aν πράγματι έχει σχέση, ΠΩΣ το ήξεραν τελικά κάποιοι δημοσιογράφο και από ΠΟΥ είχαν πληροφόρηση για μία τέτοια ευαίσθητη Υπηρεσία? ΠΟΙΟΙ «ενοχλήθηκαν» άραγε?
Τελικά μήπως κάποιοι Φοβούνται?
Άραγε το γνωρίζε-ει αυτό η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου?

4 σχόλια

  1. ΤΟΟΟΣΗ ..ΕΝΔΕΙΑ
    ΡΕ ΔΕΝΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. « Αν ος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι της
    Χρυσή Αυγής είναι τα -SS-

    τότε ο Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του
    είναι τα - SA- της Βαϊμάρης ».

    χαχαχα.....του κώλου φυσικα
    και τα δύο πρωκτικά αποβράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. ΣΥΡΙΖΑ: Πριν 10 μέρες διαδήλωναν με τους Αστυνομικούς... χθες τους κατηγόρησαν ότι μπορεί να είναι οι δολοφόνοι της Marfin!!
    (βίντεο)

    Προεκλογικά έλεγαν ότι θα τους αφοπλίσουν, μετά διαδήλωναν μαζί τους, τώρα λένε ότι μπορεί να είναι αυτοί οι δολοφόνοι που πέταξαν μολότοφ στη Marfin.

    Το απίστευτο είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Σκουρλέτης. Ο άνθρωπος που εκφράζει τις επίσημες θέσεις του κόμματος μιλώντας (ως εκπρόσωπος) εξ ονόματος του κυρίου Τσίπρα.

    Οι επίσημες απόψεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συμπίπτουν με αυτές του κάθε κουκουλοφόρου αντιεξουσιαστή των Εξαρχείων. Ακραίες και επικίνδυνες.

    Να ανακαλέσει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα των ακροαριστερών και αντιεξουστιακών συνιστωσών, τις ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ
    ΛΕΝΕ ..ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
    ΖΩΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. anonyme pigaine na pnigei re neodimokratipasoke lamogio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση