GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην δήμαρχος και 20 δημοτικοί σύμβουλοι καλούνται να επιστρέψουν τεράστια χρηματικά ποσά...

Τεράστια ποσά που έχουν δαπανήσει παράνομα καλούνται να επιστρέψουν ένας πρώην δήμαρχος, 20 πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, δύο ελεγκτές της ε...

Τεράστια ποσά που έχουν δαπανήσει παράνομα καλούνται να επιστρέψουν ένας πρώην δήμαρχος, 20 πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, δύο ελεγκτές της εφορίας και τρεις δικηγόροι σε καποδιστριακό δήμο του Ηρακλείου...
Η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου δώδεκα χρόνια μετά την παρανομία έχει προκαλέσει αίσθηση καθώς κάποιοι από αυτούς κατέχουν ακόμα και σήμερα δημόσια αξιώματα και εξακολουθούν να διαχειρίζονται υποθέσεις του δημοσίου.
Μεταξύ αυτών που είχαν χρεώσει τον παραλιακό δήμο του Ηρακλείου ήταν Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των δημοτικών υπαλλήλων, τεράστια ποσά σε τρία κινητά τηλέφωνα, χρηματικά βραβεία σε εισακτέους πανελλαδικών, τεράστιες αμοιβές δικηγόρων και επιδόματα ειδικής απασχόλησης στο προσωπικό του δήμου
Τώρα το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε σε καμία περίπτωση αυτές τις δαπάνες και έρχεται δώδεκα χρόνια μετά να ζητά πίσω τα χρήματα από όλους εκείνους που ψήφισαν θετικά γι' αυτές κρίνοντας ότι η διαχείριση των χρημάτων του δήμου δεν ήταν ορθή.

3 σχόλια

  1. Πόσες εταιρίες έχει τελικά ο υιός ΚΟΥΡΑΚΗΣ ( Ο πατήρ είναι Δήμαρχος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)


    Σύμφωνα με το Ixnos o γιος Κουράκης έχει άλλες δύο εταιρίες στο Ηράκλειο. Φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό οι λαμογιές του Δημάρχου που όπως σας είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση είναι άγρια στριμωγμένος μιας και δεν στήριξε τον Γιωργάκη και στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν τον προτείνει για δήμαρχο θα κατέβει ανεξάρτητος υποψήφιος προκειμένου να υποστηρίξει τις μπίζνες του γιου του.


    Εντύπωση βέβαια δεν προκαλεί το ότι συνέταιροι του γιου είναι οι Τζόρτζογλου/Σουλτάτος, πρώην ιδιοκτήτες του παραρτήματος του Ολυμπιακού στην Κρήτη και νυν μέτοχοι στον ΟΦΗ. Κρητικοί είναι όλοι τους μπορεί να γνωρίζονται, οπότε λογικό είναι να συνεταιρισθούν.


    Εντύπωση προκαλεί όμως η συμμετοχή του Γκαγκάτση σε μία από τις εταιρίες που φαίνεται να έχει ιδρύσει ο γιος Κουράκης!!! Τι δουλειά έχει ο Σωκράτης ;) Γκαγκάτσης που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα να μετέχει σε εταιρία για φωτοβολταϊκά στο Ηράκλειο της Κρήτης... μιλάμε για τον απόλυτο βόθρο...


    Δείτε και τι γράφει το ixnos για τις δύο νέες εταιρίες του γιου Κουράκη:

    «Παίρνοντας αφορμή το ποστ του τρωκτικού εδώ έχουμε να συμπληρώσουμε και εμείς ως ixnos ακόμα μια «τρίχα» από τα όσα συμβαίνουν στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Δεν είναι μόνο αυτή η εταιρία του υιού ΚΟΥΡΑΚΗ ,( Ο πατήρ είναι Δήμαρχος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) εμείς έχουμε με μια πρώτη έρευνα άλλες δυο, και για τις οποίες παραθέτουμε τα στοιχεία παρακάτω. Δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν στην πόλη εάν τα πούμε θα πρέπει να γίνει επανάσταση, και δεν αφορούν μόνο τον ΚΟΥΡΑΚΗ αλλά δεν το βλέπουμε. Τώρα στο προκείμενο. Τι λόγο έχει ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ να κάνει εταιρία με τον υιό ΚΟΥΡΑΚΗ; Γιατί έχει μπει και ο μεγαλο-παράγοντας ΤΖΟΡΤΖΟΓΛΟΥ ο κουμπάρος του; Πως είναι δυνατόν οι παλιές καραβάνες να συνεταιρίζονται με έναν εικοσιπεντάχρονο; Τι αγάπη είναι αυτή με τα φωτοβολταικα; Έχουν και άλλες εταιρίες μαζί; Στο ηράκλειο οι «δυσαρεστημένοι» μιλούν για πολλές εταιρίες του υιού ΚΟΥΡΑΚΗ. Αληθεύει ; Το θέμα ΤΩΡΑ ξεκινά, και θα ανοίξουν πολλά στόματα, όχι γιατί αγάπησαν απότομα την πόλη κάποιοι, αλλά γιατί μερικοί έγιναν πολύ «ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ». Την γάτα όταν την στριμώξεις στην γωνία και δεν της αφήσεις χώρο για «διαφυγή» θα σου βγάλει τα μάτια.


    ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ (δημάρχου ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)


    «ΤΣΑΚΑΛΟΣ» ενεργειακή. Εταιρία ΕΠΕ
    Διακριτικός τίτλος ΤΣΑΚΑΛΟΣ ενεργειακή ΕΠΕ
    Ιδρύθηκε με την υπ αριθμό 5197 28 Ιουνίου 2006 και έδρα το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    Δημοσιεύτηκε στις 11-7-2006
    Κεφάλαιο 18.000 ευρώ


    Εταίροι
    Τζόρτζογλου Νικολαος
    Γκαγκάτσης Βασιλειος
    Κοτσιφάκης Αλεξανδρος
    Βοζικάκης Γεωργιος


    Αντικείμενο εργασιών: φωτοβολταικα πάρκα στο ηράκλειο


    Έγινε τροποποίηση και κωδικοποίηση καταστατικού με ταυτόχρονη πώληση εταιρικών μεριδίων , στις 30 Μαρτίου 2007


    Έγινε αύξηση εταιρικού κεφαλαίου κατά 60.000 ευρώ και εισήρθε στην εταιρία ο Αντώνιος Κουράκης του Ιωάννου
    Το νέο εταιρικό
    Κουράκης Αντώνιος του Ιωάννου
    Γκαγκάτσης βασιλειος
    Τζόρτζογλου Νικολαος
    Βοζικάκης Γεωργιος
    Κοτσιφάκης Αλεξανδρος
    με ισάξια μερίδια


    «ΒΑΝΙΛ» ανώνυμη εμπορική εταιρία
    διακριτικός τίτλος ΒΑΝΙΛ Α.Ε
    Ημερομηνία καταχώρησης 9-3-2006
    Δημοσιεύτηκε στις 7-4-2006


    Αντικείμενο εργασιών
    Εκμετάλλευση επιχειρήσεων. Καφετεριών. ΣΝΑΚ-ΜΠΑΡ. Εστιατορίων. Εμπορία τροφίμων κ.α


    Έδρα εταιρίας ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Γραφεία, Λεωφ. Κνωσού 138


    Εταιρικό κεφάλαιο 100.000 ευρώ σε ισόποσες μετοχές


    Δ.Σ της εταιρίας
    Κουράκης Αντώνιος του Ιωάννου
    Μαγκουσάκης Νικόλαος
    Βασιλάκη Σταυρούλα»
    Και οι εταιρίες που διαχειρίζονται μπαρ καλά κρατάνε για τον Κουράκη... Αυτά να τα βλέπουν οι αφελείς πολίτες του Ηρακλείου που νομίζουν ότι ο Κουράκης αναβάθμισε την παραλιακή οδό για να αναβαθμίσει τη ζωή τους...


    μάλλον για να αναβαθμίσει την τσέπη του από την εκμετάλλευση των μπαρ της παραλιακής που του ανήκουν το έκανε, όπως μου λένε φίλοι...
    αρκετά φάγατε ρε...
    φύγετε να φάει και κανένας άλλος δήμαρχος...
    ΠΑΣΟΚος εννοείται...
    γιατί για να βγει δεξιός δήμαρχος στο Ηράκλειο είναι λίγο δύσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το τρωκτικό


    Μια δημόσια απάντηση είναι καλό να δώσει ο δήμαρχος Ηρακλείου Γ. Κουράκης για τον 25χρονο γιο του που φαίνεται μέτοχος σε εταιρεία με κεφάλαιο που έβαλε και φθάνει τα 153.000 ευρώ!
    Τον Ιούνιο του 2007 ιδρύθηκε μία ΑΕ με τίτλο "Ιδαίον Άνδρον Ανώνυμη Εμπορική, Τουριστική, Ψυχαγωγική, Ξενοδοχειακή Εταιρεία και δ.τ. Ιδαίον Άνδρον ΑΕ", με σκοπούς:
    1) Ίδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση κέντρων διασκεδάσεως, καφέ μπαρ, κυλικείων, καταστημάτων μαζικής εστίασης (εστιατορίων κλπ), καφέ-ζαχαροπλαστείων, πιτσαριών και snack bar, καφέ διαδικτύου, υπαίθριου pool bar, παιδότοπου, Λούνα Παρκ, καταστήματος ηλεκτρονικών παιχνιδιών και κάθε συναφούς χρήσης με τα παραπάνω.
    2) Παραχώρηση χώρων και καταστημάτων της εταιρείας με αντάλλαγμα για την εκτέλεση κοινωνικών εκδηλώσεων.
    3) Ίδρυση λειτουργία και εκμετάλλευση κάθε μορφής και είδους εμπορικού καταστήματος (ένδυσης, υπόδησης, αθλητικά είδη και κάθε είδους αξεσουάρ αυτών).
    4) Αγορά, πώληση, εκμίσθωση, υπενοικίαση και παραχώρηση της χρήσης με αντάλλαγμα ή χωρίς αντάλλαγμα κτημάτων, αγροτεμαχίων, γραφείων, καταστημάτων και πάσης εδαφικής εκτάσεως, διαμερισμάτων, αποθηκών και οριζόντιων ιδιοκτησιών εν γένει.
    5) Παραχώρηση της χρήσης με αντάλλαγμα ή χωρίς αντάλλαγμα των επιχειρήσεων που θα λειτουργεί η εταιρεία.

    Το μετοχικό κεφάλαιο της "ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΔΡΟΝ ΑΕ" λοιπόν, είναι:

    α) Αντώνιος Κουράκης που συμμετέχει στην εταιρεία με ποσοστό 51% και κατέβαλε 153.000 ευρώ αναλαμβάνοντας 15.300 μετοχές
    β) Γεώργιος Βρέντζος, ποσοστό 19%, κατέβαλε 57.000 ευρώ και ανέλαβε 5700 μετοχές.
    γ) Χαράλαμπος Ξημέρης, ποσοστό 5%, 15.000 ευρώ και 1500 μετοχές αντίστοιχα.
    δ) Γεώργιος Σουλτάτος, ποσοστό 10%, 30.000 ευρώ και 3000 μετοχές.
    ε) Νικόλαος Τζώρτζογλου, ποσοστό 10%, 30.000 ευρώ και 3000 μετοχές.
    στ) Εμμανουήλ Βρέντζος, ποσοστό 5%, 15.000 ευρώ και 1500 μετοχές.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κουράκης Αντώνιος του Ιωάννη, γεννηθείς το 1984, εμφανίζεται ως επιχειρηματίας και είναι Πρόεδρος και αναπληρωματικός Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας "ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΔΡΟΝ ΑΕ"!


    ΝΑΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖΟΓΛΟΥ ,,,ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ντόρα στα αγροτεμάχιά της στη Σαβοΐα,,

    Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ζήτησε και έλαβε άδεια από τη Βουλή για να λείψει στο εξωτερικό αναχώρησε χθες για τη Γαλλία, όπου θα μιλήσει σε επιχειρηματικό φόρουμ με θέμα: «Διάλογος για το μέλλον της Ευρώπης και Ευρωπαϊκή κρίση». Το φόρουμ , όπως γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατία», πραγματοποιείται στην Προβηγκία και το γεγονός έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

    Και αυτό όπως γράφει η εφημερίδα, γιατί δεν ήταν λίγοι όσοι θυμήθηκαν ότι σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες της, διατηρεί περιουσία στη Γαλλία. «Και όχι όπου και όπου στη Γαλλία, αλλά στη Σαβοΐα, σε απόσταση αναπνοής από τον τόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου, στο οποίο θα είναι ομιλήτρια. Πρόκειται για δύο αγροτεμάχια με έτος κτίσης το 1975. Το ένα εκτάσεως 61 στρεμμάτων βρίσκεται στο Δήμο De Paul, ενώ το άλλο 12 στρεμμάτων στην περιοχή Grande Cleubs της Σαβοΐας.

    Από τη δήωση του Πόθεν Έσχες δεν φαίνεται αν τα χωράφια είναι ορφανά ή αν υπάρχουν καλλιέργειες που αποδίδουν καρπούς».


    ΜΑΛΑΚΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΦΑΝΕ ...ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ,,,,,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση