GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής της Superleague

Σε ένα κατάμεστο «Δημοτικό Γήπεδο Κομοτηνής» θα υποδεχθεί στις 17:15 ο Πανθρακικός τον Παναθηναϊκό, με τους φίλους των Θρακιωτών να ε...

Σε ένα κατάμεστο «Δημοτικό Γήπεδο Κομοτηνής» θα υποδεχθεί στις 17:15 ο Πανθρακικός τον Παναθηναϊκό, με τους φίλους των Θρακιωτών να εξαντλούν τα εισιτήρια, προκειμένου να υποστηρίξουν την ομάδα τους στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι, μετά την επιστροφή στη «μεγάλη» κατηγορία…
Ο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής για το σημερινό ματς τον ανέτοιμο Μπουμσόνγκ, όπως και τους Σο, Ταμπάκη, Λαγό, Δώνη, Κουσίδη, Μαρινάκη, Φουρλάνο και Μπαρμπαρούση.
Αντίθετα, συμπεριέλαβε σε αυτήν τον Κουίνσι, ο οποίος θα πάρει και φανέλα βασικού. Μαρίνος και Ζέκα «ερίζουν» για τον παρτενέρ του Βιτόλο στο δίδυμο των αμυντικών χαφ, ενώ για την κορυφή της επίθεσης ο Φορναρόλι κερδίζει στο… νήμα τον Τοτσέ. Εκτός ο τιμωρημένος Κατσουράνης.
Πολύς κόσμος και… ισχυρή βροχόπτωση αναμένεται και στο αποψινό παιχνίδι των «Ζωσιμάδων», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στις 19.30 .
Οι Γιαννιώτες «κυνηγούν» σήμερα την πρώτη φετινή νίκη τους, καθώς έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες.
Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται την Τρίτη στη «μάχη» του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενώντας τη γερμανική Σάλκε για την πρεμιέρα των ομίλων. Για αυτό το λόγο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ζήτησε μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του στο σημερινό ματς, λόγω της κακής κατάστασης στην οποία θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος (που θα χειροτερέψει από την ισχυρή βροχόπτωση).
Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Μανιάτης, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην επιστροφή του από τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.
Εκτός και οι Κοντρέρας και Ντιακιτέ, που κρίθηκαν ανέτοιμοι, ενώ για τεχνικούς λόγους δε συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχοδήμος και Τάτος. Φυσικά απών θα είναι και ο τραυματίας Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στον αντίποδα, νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ντιόγκο.
Τέλος η αναμέτρηση Λεβαδειακός – Βέροια στις 17:15, συμπληρώνει τη σημερινή τριάδα αναμετρήσεων στηSuperleague.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση