GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινούν οι έλεγχοι όσων φυγάδευσαν χρήματα: Από κόσκινο 3.000 εμβάσματα

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ μπαίνουν περισσότερα από τρεις χιλιάδες φυσικά πρόσωπα που την περίοδο 2009 – 2012 πραγματοποίησαν εμβάσματα ...


Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ μπαίνουν περισσότερα από τρεις χιλιάδες φυσικά πρόσωπα που την περίοδο 2009 – 2012 πραγματοποίησαν εμβάσματα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ ο καθένας.
Πρόκειται για το πρώτο κύμα ελέγχων και διασταυρώσεων στοιχείων που θα επεκταθούν σε συνολικά 54.000 φυσικά πρόσωπα που έχουν πραγματοποιήσει εμβάσματα χρημάτων στο εξωτερικό, την ίδια περίοδο.
Τα συγκεκριμένα ποσά ξεπερνούν συνολικά τα 22 δισεκατομμύρια ευρώ.
Για τις παραβάσεις που θα διαπιστωθούν από το ΣΔΟΕ προβλέπονται: Δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών, επιβολή πολύ υψηλών προστίμων και απόδοση στο Δημόσιο των φόρων που αναλογούν στα μη δηλωθέντα ποσά.
Οι σχετικές αποφάσεις ελήφθησαν σε σύσκεψη που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι τςη Παρασκευής στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή του ΥΠΟΙΚ Γιάννη Στουρνάρα, του υφυπουργού, Γ.Μαυραγάνη, του Eιδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ, Στέλιου Στασινόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση