GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μείωση 30% στις δόσεις δανείων

Σάρκα και οστά λαμβάνουν οι εισηγήσεις των ελληνικών τραπεζών για τις ρυθμίσεις δανείων oι οποίες τις επόμενες εβδομάδες θα κατατεθού...


Σάρκα και οστά λαμβάνουν οι εισηγήσεις των ελληνικών τραπεζών για τις ρυθμίσεις δανείων oι οποίες τις επόμενες εβδομάδες θα κατατεθούν προς συζήτηση στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, τα βασικά σημεία των προτάσεων έχουν καταρτιστεί από την ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί στην Ελληνική Ενωση Τραπεζών και κατ’ αρχάς προβλέπουν μείωση κατά 30% των δόσεων στα δάνεια, δίνοντας τη δυνατότητα στον δανειολήπτη να αποπληρώσει μελλοντικά τη διαφορά της δόσης.
Το σκεπτικό των τραπεζών στηρίζεται στο γεγονός ότι ανάλογες είναι οι μειώσεις των εισοδημάτων των νοικοκυριών, πέριξ του 30%, γεγονός που καθιστά από δύσκολη έως ανέφικτη την αποπληρωμή των οφειλών τους.
Ειδική μεταχείριση θα υπάρχει για ευπαθείς ομάδες, όπως ανέργους συνταξιούχους και όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση