GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταξίδι παρέα με έναν πύθωνα μήκους 4,8 μέτρων

Η Marlene Swart και ο Leon Swanepoel από τη Μεγάλη Βρετανία αποφάσισαν να πάνε για σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Kruger στη νότια Αφρική για...

Η Marlene Swart και ο Leon Swanepoel από τη Μεγάλη Βρετανία αποφάσισαν να πάνε για σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Kruger στη νότια Αφρική για να παρακολουθήσουν από κοντά λιοντάρια και τελικά είδαν από πολύ κοντά… έναν τεράστιο πύθωνα μήκους 4,8 μέτρων!
Για την ακρίβεια οι τρεις τους συνταξίδεψαν με το αυτοκίνητο σε απόσταση 5 χιλιομέτρων, όταν το τεράστιο ερπετό αποφάσισε να «κουρνιάσει» στη μηχανή του αυτοκινήτου τους, αρνούμενος να εγκαταλείψει το ζεστό πόστο του, όσο κι αν προσπάθησαν οι δυο τους να τον διώξουν!
«Αυτό που μας συνέβη ήταν εμπειρία ζωής. Δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε ποτέ. Είχα πάθει σοκ και ήμουν τρομοκρατημένη. Σε κάποια στιγμή είδαμε μπροστά μας αυτοκίνητα στο δρόμο που έκαναν σαφάρι και νομίζαμε ότι είχαν εντοπίσει κάπου λιοντάρια. Όμως τελικά ανακαλύψαμε ότι είχαν εντοπίσει απλά έναν πύθωνα. Κι ενώ τον κοιτάζαμε όλοι, αυτό ξαφνικά κινήθηκε προς το μέρος μας και ανέβηκε στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε να φύγει μόνος του» είπε η Marlene.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση