GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνος μεταξύ 48 μαθητριών...

Το Norland College είναι ένα κολλέγιο που απευθύνεται κυρίως σε κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με τη φροντίδα των παιδιών. Ιδρύθηκε το 18...

Το Norland College είναι ένα κολλέγιο που απευθύνεται κυρίως σε κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με τη φροντίδα των παιδιών. Ιδρύθηκε το 1892 και οι κοπέλες που αποφοιτούν ασχολούνται με επαγγέλματα όπως νταντάδες, νοσοκόμες και άλλες ανάλογες θέσεις που έχουν να κάνουν με την παιδική φροντίδα. Θεωρείται μάλιστα, μία από τις καλύτερες σχολές στον κόσμο για τα επαγγέλματα αυτά.
Όπως γίνεται φανερό, οι μαθητές του κολλεγίου είναι αποκλειστικά γένους θηλυκού. Ωστόσο ένας νεαρός ονόματι Michael Kenny αποφάσισε να σπάσει τον κανόνα: Όταν αποφοιτήσει θα είναι και ο δεύτερος άντρας που έχει πότε τελειώσει το σχολείο αυτό.
Ο 18χρονος Michael είναι ο μοναδικός άντρας σε μια τάξη με άλλα 48 κορίτσια! Φυσικά, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει δεν είναι μονάχα εκπαιδευτικού αλλά και προσωπικού χαρακτήρα. Και αυτό γιατί πρέπει να υπομείνει το πείραγμα και τα αστεία των φίλων του, για την εκκεντρική του αυτή επιλογή.
Όπως και ο ίδιος παραδέχεται, αρχικά δεν ήταν καθόλου σίγουρος ότι το Norland College δέχεται άντρες μαθητές.
Μάλιστα, η παρουσία του ξεχωρίζει από απόσταση, καθώς οι σπουδαστές φοράνε ομοιόμορφες στολές, που όπως είναι φυσικό είναι διαφορετική για αυτόν.
Παρόλο που κάποιος θα πίστευε ότι θα αισθανόταν μειονεκτικά, ο Michael υπήρξε καλοδεχούμενος από τις συμμαθήτριες του. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μαθήματα που έδωσε σε ανάπηρα παιδιά σε ορφανοτροφείο ήταν η αιτία που τον ώθησε να ασχοληθεί με τον κλάδο.
«Ήθελα να δουλέψω με παιδιά επειδή μπορώ να τα καταλάβω καλύτερα και μπορώ να συνεννοηθώ μαζί τους. Νομίζω ότι θα ήθελα να γίνω νταντά για μερικά χρόνια, καθώς αυτός είναι ο λόγος της εκπαίδευσης μου», δηλώνει δίχως να εμφανίζεται μετανιωμένος για την επιλογή του.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του κολεγίου από παλαιότερες εποχές…




1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση