GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φορολογούν τον εργαζόμενο των 500 ευρώ και το κράτος χρωστά 6,7 δις!

 Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης. Ένας από τους πολλούς τίτλους ειδήσεων, που φωτογραφίζει το ΧΑΛΙ αλλά και το ΘΡΑΣΟΣ εκείνων που (υποτίθεται) μ...

 Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης.
Ένας από τους πολλούς τίτλους ειδήσεων, που φωτογραφίζει το ΧΑΛΙ αλλά και το ΘΡΑΣΟΣ εκείνων που (υποτίθεται) μας κυβερνούν και μας κυβερνούσαν.
Μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που δείχνει το «αύριο» ενός ολόκληρου λαού τον οποίο έβαλαν σκοπό αφού τον κατακλέψουν, να τον εξοντώσουν.
Γιατί μη μου πείτε ότι και καλά με τα μέτρα αυτά δεν μας κατακλέβουν.
Μη μου πείτε ότι πιστεύετε πως θα πληρώσουν κάποτε ΟΛΟΙ οι μεγαλοφειλέτες τα χρωστούμενα.
Μην ξεχνάμε ότι ΟΛΟΥΣ αυτούς ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση ΔΕΝ τους άγγιξε τόσα χρόνια και φυσικά ούτε που πρόκειται να τους αγγίξει.
Βλέπετε, είναι τα «συνεταιράκια» των……..
κυβερνήσεων, εκείνοι που θησαύρισαν στις πλάτες ενός λαού και όχι μόνο.
Ούτε κουβέντα λοιπόν γι αυτούς γιατί όπως και να το κάνουμε, ξέρουν πολλά και θα κάψουν κόσμο έτσι και μιλήσουν.
Τα «μέτρα» που μπήκαν για ακόμα μια φορά στην καμπούρα μας, και τα επόμενα που θα έρθουν (γιατί όποιος πίστεψε τα λεγόμενα του πρωθυπουργού ότι ΔΕΝ έχει άλλα μέτρα, και ότι αυτά είναι τα τελευταία μάλλον είναι αφελής) θα επισφραγίσουν το ζητούμενο που είναι η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ μας.
Είδα ηλικιωμένους και ανάπηρους να κλαίνε γιατί έμειναν από φάρμακα, γιατί δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν, όπως και δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τους γιατρούς που θα τους εξετάσουν.
Μίλησα με γονείς που φέτος δεν πρόκειται να ζεσταθούν στο σπίτι επειδή είναι ΑΝΕΡΓΟΙ και τα χρήματα τους φτάνουν δεν φτάνουν για το καθημερινό φαί.
Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ και οι κυβερνώντες ΚΟΒΟΥΝ, τη στιγμή που εν μέσω κρίσης πλήρωσαν εκατομμύρια για μετακινήσεις ψηφοφόρων τους.
Τα εκατομμύρια αυτά τα έβγαλαν από τις τσέπες τους;
Δεν άκουσα την απάντηση σας.
Απειλούν με φυλακή όσους δεν πληρώνουν, και αυτοί, είναι ΕΞΩ και συνεχίζουν καθημερινά, ακόμα και με τη σκέψη μόνο, να κλέβουν έναν ολόκληρο λαό, έναν λαό ο οποίος υπομένει, και δεν λέει κουβέντα αφήνοντας τους κουστουμαρισμένους ΛΥΚΟΥΣ να του ξεσκίζουν τις σάρκες.
Το εμβατήριο λέει ότι η «Ελλάδα Ποτέ δεν πεθαίνει».
Οι Έλληνες, πεθαίνουν καθημερινά, και ούτε μνήμα δεν τους αφήνουν εκείνοι που ευθύνονται για τον θάνατο τους.
Τους ρίχνουν στην «χωματερή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση