GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μεϊμαράκης και το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ! Μία ιστορία από τα παλιά…

Βόμβα μεγατόνων με την αποκάλυψη της Real news πως μεταξύ των προσώπων που ερευνούνται από την δικαιοσύνη για υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου...

Βόμβα μεγατόνων με την αποκάλυψη της Real news πως μεταξύ των προσώπων που ερευνούνται από την δικαιοσύνη για υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είναι και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σημερινός Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.
Φίλος μας διηγούνταν πριν λίγες ημέρες την εμπειρία του πριν χρόνια από τη σύντομη γνωριμία του με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όταν είχε βρεθεί στο γραφείο του στη Ρηγίλλης για να πληρωθεί ένα τιμολόγιο για διαφημιστική καταχώρηση της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα που τότε εργαζόταν.
Μπαίνει που λέτε μέσα στο γραφείο και απευθύνεται στον τότε γραμματέα του κόμματος: “Κύριε Μεϊμαράκη το ποσό του τιμολογίου είναι 230€ του λέει”, ο Μεϊμαράκης βάζει το χέρι στην τσέπη και βγάζει ένα πακέτο 500εύρα & του δίνει ένα περιμένωντας από τον πιτσιρικά τότε υπάλληλο της εφημερίδας ρέστα..
Έκπληκτος ο φίλος μας του λέει:  ”Κύριε Μεϊμαράκη δυστυχώς δεν έχω να σας χαλάσω 500ευρώ.” ο Βαγγέλης έκπληκτος απορεί & απευθύνεται στους υπαλλήλους του κόμματος και ζητάει να του το χαλάσουν, χωρίς φυσικά κανείς να έχει τέτοια δυνατότητα.. Είδε και απόειδε που λέτε ο Βαγγελάρας και λέει στον δικό μας: “Πήγαινε χάλασε το στο περίπτερο!!”
Πίστευε δηλαδή ότι αν πας στο περίπτερο να χαλάσεις χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, ο περιπτεράς θα έχει και θα σε εξυπηρετήσει!!
Τότε ουσιαστικά ο φίλος μας κατάλαβε πως οι πολιτικοί μας δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν τα προβλήματα των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων…
Ζούνε βλέπετε στο δικό τους κόσμο που κινείται στα χρώματα του μώβ… Με 10,2 δίς ευρώ βέβαια, που να έχεις επαφή με την πραγματικότητα…
TROKTIKO

3 σχόλια

  1. Καταγγελία πικραμένου πρώην κτηματομεσίτη για ξέπλυμα 10 δισ. ευρώ από Βουλγαράκη, Λιάπη και Μεϊμαράκη...
    ___________
    μόνο 10 δις;
    100 δις και βάλε είναι...

    [Βρήκαμε δουλειά να ασχοληθούμε... αλλά πολύ φτήνια ρε γαμώτο!
    Μόνο 10 δις;
    Ο Καρχιμάκης τα υπολογίζει σε τουλάχιστον 100 δις...

    Η αξιοπιστία της καταγγελίας φαίνεται από το ότι ο πρώην συνέταιρος κτηματομεσίτης
    (που μάλλον δεν μπόρεσε να λύσει τις διαφορές του με τον συνέταιρό του, τον κουμπάρο του Μειμαράκη και μετά από 4 χρόνια θυμήθηκε να καταγγείλει) ήξερε ότι τα λεφτά ήταν από μίζες!

    Οπότε είμαστε σίγουροι ότι βρήκαμε ποιοι φταίνε...

    όπως και ο Κουκουβίνος ήξερε ότι ο Καραμανλής ήταν πίσω από το Βατοπαίδι.

    Φυσικά δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο πέρα από την κατάθεση του πικραμένου και πιθανώς ριγμένου πρώην συνεταίρου του κουμπάρου του Μειμαράκη... ούτε τραπεζικοί λογαριασμοί ούτε τίποτα.

    Απλά τα πρόσωπα είναι τα πιο ευάλωτα μιας και διοικούσαν υπουργεία με προμήθειες οι οποίες όμως είχαν υπογραφεί από το ΠΑΣΟΚ.

    Δηλ. για παράδειγμα ο Μειμαράκης γιατί να πάρει μίζα;
    Επειδή δεν έκανε καμιά σοβαρή προμήθεια όταν ήταν στο ΥΠΕΘΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANERGA LAMOGIA DEN EXOUN DOULEPSI POTE STI ZOITOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.16
    ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ Ε;
    ναι τον φουκαρα..τι να φταιει αραγε..ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση