GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον 60 νεκροί, ανάμεσά τους 31 παιδιά, από βύθιση πλοίου στο Αιγαίο

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί ακόμη αγνοούνται αφότου το πλοιάριο όπου επέβαιναν, που μετάφερε λαθρομετανάστες πρ...

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί ακόμη αγνοούνται αφότου το πλοιάριο όπου επέβαιναν, που μετάφερε λαθρομετανάστες προς την Ευρώπη, βυθίστηκε στο Αιγαίο πέλαγος ανοικτά του Μεντερές, στην επαρχία της Σμύρνης στην Τουρκία.
Αναμέσα στα θύματα βρίσκονται και 31 παιδιά, εκ των οποίων τα τρία ήταν μωρά, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης του Μεντερές, Ταχσίν Κουρτμπέιογλου. Προσέθεσε πως οι περισσότεροι επιβάτες ήταν παλαιστίνιοι, ενώ νωρίτερα το BBC μετέδιδε πως ήταν σύροι και ιρακινοί που ταξίδευαν προς την Ευρώπη.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, 45 επιβάτες έχουν έως τώρα διασωθεί από το ναυάγιο, ενώ τα περισσότερα θύματα βρίσκονταν κάτω από το κατάστρωμα όταν το σκάφος βυθίστηκε, μόλις 50 μέτρα μακριά από τα τουρκικά παράλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση