GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΚΤΜ 690 SMR σε τιμή προσφοράς

Είναι μαύρο, προκλητικό και αποτελεί σημείο αναφοράς ως προς την οδική συμπεριφορά και την απόλαυση της οδήγησης. Τα ποιοτικά χαρακτηρ...

Είναι μαύρο, προκλητικό και αποτελεί σημείο αναφοράς ως προς την οδική συμπεριφορά και την απόλαυση της οδήγησης.
Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του το τοποθετούν σε ηγετική θέση μεταξύ των μονοκύλινδρων της κατηγορίας. Ο κινητήρας αποδίδει 63 ίππους, το πλαίσιο είναι χωροδικτύωμα από χρωμιομολυβδαινιούχο χάλυβα, ενώ τα ανάλογα περιφερειακά του επισφραγίζει την οδηγική απόλαυση και ασφάλεια.
Οι αναρτήσεις ανήκουν στην WP και περιλαμβάνουν πιρούνι 48mm USD και αμορτισέρ, πλήρως ρυθμιζόμενα. Τα φρένα προέρχονται από την Brembo με τις περίφημες ακτινικές δαγκάνες. Το πακέτο συμπληρώνουν οι ακτινικές τρόμπες για τον συμπλέκτη και το εμπρός φρένο.
Η μοτοσυκλέτα διατίθεται από την αντιπροσωπεία σε τιμή προσφοράς, στις 6.990 ευρώ. Συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων και 2 χρόνια δωρεάν πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση