GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλμα πάνω από τις 700 μονάδες στο ΧΑ...

Ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών διευρύνει τα κέρδη του το μεσημέρι της Δευτέρας, σημειώνοντας άνοδο πάνω από 4%, στις 721,75 μον...


Ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών διευρύνει τα κέρδη του το μεσημέρι της Δευτέρας, σημειώνοντας άνοδο πάνω από 4%, στις 721,75 μονάδες, με τον τραπεζικό δείκτη να ενισχύεται πάνω από 9%.
Η συνεδρίαση είχε ξεκινήσει με διακυμάνσεις, καθώς κάποιες ρευστοποιήσεις για την κατοχύρωση κερδών οδήγησαν αρχικά τον δείκτη σε αρνητικό έδαφος, αλλά η εικόνα άλλαξε στη συνέχεια.
Αν και η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να είναι γεμάτη… αναταράξεις για την Ευρωζώνη, οι αναλυτές εκτιμούν ότι το ελληνικό χρηματιστήριο θα μπορέσει να διατηρήσει τη θετική δυναμική του, ιδίως σε ό,τι αφορά μετοχές εκτός τραπεζικού κλάδου.
Στην άνοδο του 20άρη, πρωτοστατούν οι τράπεζες, με την Τράπεζα Κύπρου να κερδίζει πάνω από 24%, την Πειραιώς να ενισχύεται 12,5%, τη Eurobank να καταγράφει κέρδη 9,92%, με την ΜΙΓ να ακολουθεί, τον ΟΤΕ να κερδίζει περισσότερο από 5% και την ΕΤΕ να βρίσκεται στο +6,41%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση