GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ελληνική εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών χρωστάει 8 εκ. ευρώ"

Για την τηλεοπτική κρίση, και το "πάρτι" με τα λεφτά κάτω από το τραπέζι...

Για την τηλεοπτική κρίση, και το "πάρτι" με τα λεφτά κάτω από το τραπέζι...μίλησε μεταξύ άλλων το συγγραφικό δίδυμο, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου στο περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ.
Συγκεκριμένα για την κρίση στην τηλεόραση ανέφεραν :"Η ελληνική τηλεόραση δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση. Εξαρτώμενη από τη διαφήμιση -από την ευρωστία δηλαδή των ιδιωτικών επιχειρήσεων- είναι φυσικό να συρρικνώνεται, αφήνοντας στο πεζοδρόμιο όχι μόνο καλλιτέχνες, αλλά και τεχνικούς και κάθε είδους υπαλλήλους που εργάζονταν εκεί...".
Τέλος μιλούν για "πάρτι" με λεφτά κάτω από το τραπέζι και αποκαλύπτουν πως Ελληνική εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών χρωστάει 8 εκ. ευρώ: "Όταν σήμερα υπάρχει εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών που χρωστάει 8,000,000 ευρώ, τι να πεις; Αυτό δείχνει ότι το πάρτι με τα λεφτά κάτω από το τραπέζι δεν γινόταν μόνο στις πολεοδομίες και τις εφορίες. Γινόταν εξίσου και στον ιδιωτικό τομέα. Απ' ότι φαίνεται σήμερα, δεν ήταν μόνο το δημόσιο ο χώρος του ...άρπαξε να φας και κλέψε να ' χεις. Το σύστημα θέλει απόλυτη κάθαρση σε όλη του την έκταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση