GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με σύστημα τετραδιεύθυνσης η νέα 911 Turbo...

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Porsche 911 Turbo, βλέπουν το φως της δημοσιότητας και η πιο σημαντική είδηση αφορά στο σύστημα τε...

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Porsche 911 Turbo, βλέπουν το φως της δημοσιότητας και η πιο σημαντική είδηση αφορά στο σύστημα τετραδιεύθυνσης που θα διαθέτει το νέο γερμανικό supercar.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού ειδικού Τύπου, η νέα 911 Turbo θα εφοδιάζεται με ένα νέο, εξελιγμένο σύστημα τετραδιεύθυνσης, το οποίο σε συνεργασία με αυτό της τετρακίνησης, θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στα πατήματα της κορυφαίας Carrera και θα κάνει ακόμα πιο συναρπαστική την εμπειρία οδήγησής της.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο σύστημα δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά με δεδομένο ότι το λανσάρισμά του προσδιορίζεται στις αρχές του 2014, είναι δεδομένο ότι μέσα στους επόμενους μήνες, θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας και άλλα στοιχεία.
Μεγαλύτερη ακόμα προσμονή προκαλούν οι πληροφορίες ότι η νέα 911 Turbo, θα εφοδιάζεται με έναν εξελιγμένο 6κύλινδρο κινητήρα 3.8 λίτρων, με τριπλό Turbo και απόδοση 550 ίππων!
Το γερμανικό supercar θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα θα ανέρχεται στα 313 χλμ/ώρα.

Πηγή: autotriti.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση