GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aκριβός ο αστακός για τον Αμπράμοβιτς...

Την ελληνική κουζίνα γεύτηκε ο Ρόμαν Αμπραμοβιτς και ξετρελάθηκε, αλλά φαίνεται πως παρά την περιουσία του, αποδείχτηκε...

Την ελληνική κουζίνα γεύτηκε ο Ρόμαν Αμπραμοβιτς και ξετρελάθηκε, αλλά φαίνεται πως παρά την περιουσία του, αποδείχτηκε...λίγο "τσιγκούνης". Ο Ρώσος μεγιστάνας πήγε στην Κεφαλονιά μαζί με φίλους του, με το υπερπολυτελές του σκάφος και δείπνησε στη γνωστή ταβέρνα της κυρίας Τασίας στο Φισκάρδο.
Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, αποκάλυψε πως ο Αμπράμοβιτς έκανε βόλτες ολομόναχος στο νησί με το ποδήλατο, χωρίς συνοδεία και ασφάλεια. Η κυρία Δενδρινού δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν είδε τον μεγιστάνα να μπαίνει στη ψαροταβέρνα της. Όσο για το τι έφαγαν; Η ίδια αποκαλύπτει:
«Βάλε ό,τι θες μου είπαν. Τους βάλαμε λοιπόν μπαρμπούνια και ψάρια ψητά. Μια απαίτηση μόνο δεν εκπληρώσαμε, ένα γλυκό που δεν το γνωρίζαμε. Όταν ρώτησα να βάλω ψάρια και αστακό μου είπε ένας από την παρέα “μη βάλεις αστακό γιατί είναι ακριβός”! Τελικά τα τσακίσανε»!

1 σχόλιο

  1. Καλά όλ' αυτά, αλλά αν θες να κάνεις έγκριτη δημοσιογραφία, οφείλεις να μας πεις πόσο υγρή ήταν η κουράδα του Αμπράμοβιτς μετά το φισκαρδίσιο χέσιμο στην -περιοπής- τουαλέτα της κας Τασίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση