GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφιο το ΠΑΣΟΚ, τέταρτη η Χρυσή Αυγή

    Ως τέταρτη εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή   σε δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα, κατεβάζοντας παράλληλα το ΠΑΣΟΚ σε μονοψήφιο ποσοσ...

    Ως τέταρτη εμφανίζεται ηΧρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα, κατεβάζοντας παράλληλα το ΠΑΣΟΚ σε μονοψήφιο ποσοστό. Η ΝΔ διατηρεί το προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου από τον ΣΥΡΙΖΑ με δύο μονάδες, ενώ το 43% δηλώνει πως η κυβέρνηση δεν είναι συνεπής σχετικά με την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων.
Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24,8% έναντι 22,8%του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 9,8%, η Χρυσή Αυγή με 8,6%, οιΑνεξάρτητοι Έλληνες με 6,8%, η ΔΗΜΑΡ με 5,2% και το ΚΚΕ με 4,7%. Άλλο κόμμα δηλώνει πως θα ψήφιζε το 7% των ερωτηθέντων, ενώ οι αναποφάσιστοι ανέρχονται στο 10,9%.
Σχετικά με τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, οι θετικές γνώμες για τονΑντώνη Σαμαρά είναι στο 34%, όπως και για τον Φώτη Κουβέλη, ενώ για τονΑλέξη Τσίπρα στο 30%. Ο Πάνος Καμμένος συγκεντρώνει 23%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 19%, , ο Νίκος Μιχαλολιάκος 18,5% και η Αλέκα Παπαρήγα 13%.
Τέλος σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί στο Πρώτο Θέμα, το 43% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει ως ασυνεπή την κυβέρνηση σε σχέση με την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Αντίθετα το37% θεωρεί πως η κυβέρνηση είναι συνεπής, ενώ το 20% «δεν γνωρίζει, δεν απαντά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση