GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην κορυφή παραμένει το Android στις ΗΠΑ στον τομέα του software

Τόσο η Apple όσο και η Google θα πρέπει να χαίρονται με τα νέα στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία ComScore για το δεύτερο τρίμηνο το...

Τόσο η Apple όσο και η Google θα πρέπει να χαίρονται με τα νέα στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία ComScore για το δεύτερο τρίμηνο του 2012. Τα νούμερα δείχνουν πως οι κινητές πλατφόρμες των δυο εταιρειών εξακολουθούν να σημειώνουν άνοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Android απολαμβάνει την κορυφή με ποσοστό 52.2%, σημειώνοντας άνοδο 1.4 μονάδες από τον Απρίλη ενώ η Apple σημείωσε άνοδο δυο μονάδων ξεπερνώντας το 33%. Η Microsoft, η οποία σημειώνει μικρή πτώση αναμένεται να μπει ξανά στο παιχνίδι με την κυκλοφορία των Windows Phone 8, το ίδιο και η Nokia η οποία αναμένεται να παρουσιάσει τα πρώτα της smartphones με Windows Phone 8 μέσα στην εβδομάδα. Την μεγαλύτερη πτώση με -2.0% σημείωσε η RIM, η οποία βλέπει τις πωλήσεις του Blackberry να πέφτουν κατακόρυφα.
Βέβαια μένει να δούμε πως θα διαμορφωθούν αυτά τα στατιστικά με την κυκλοφορία του iPhone 5. Αν και η διαφορά του 19% δεν είναι και μικρή, είναι πολύ πιθανό τον Σεπτέμβριο το ποσοστό της Apple να ανέβει αρκετά.
Στους κατασκευαστές, τα πράγματα έχουν αλλάξει αισθητά από τον Απρίλιο. Οι μοναδικές εταιρείες που σημείωσαν άνοδο είναι η Apple και η HTC. Η Αμερικάνικη εταιρεία αν και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης σημείωσε αύξηση 1.4% ενώ η HTC, άλλοτε πρωτοπόρος των Pocket PC, βρίσκεται ακόμα στην πέμπτη θέση με άνοδο μόλις 0.4%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση