GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλέον διαθέσιμο και στο Android το μTorrent

Αν και δεν είναι σαφές το πόσοι χρησιμοποιούν το tablet ή το smartphone τους για να κατεβάζουν torrents, οι δημιουργοί του μTorrent θεώρησαν...

Αν και δεν είναι σαφές το πόσοι χρησιμοποιούν το tablet ή το smartphone τους για να κατεβάζουν torrents, οι δημιουργοί του μTorrent θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να χάσουν την ευκαιρία να επεκταθούν και στη συγκεκριμένη αγορά.
Έτσι, όπως ανακοίνωσε η BitTorrent κυκλοφόρησε σε beta η έκδοση του μTorrent για το Android. Αν θέλετε να τη δοκιμάσετε μπορείτε να την κατεβάσετε από το Google Play Store αλλά θα πρέπει να έχετε Android 2.1 ή μεταγενέστερο.
Εκτός από τη λήψη και διαχείριση torrent η εφαρμογή υποστηρίζει και συνδρομές RSS όπως βέβαια και εύκολη πρόσβαση στο προβεβλημένο περιεχόμενο της BitTorrent. Επιπλέον δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο μέγεθος των αρχείων που μπορεί να κατεβάσει ο χρήστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση