GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαθέσιμη η νέα σειρά οικιακών λύσεων antivirus της Panda Security

Η Panda Security , The Cloud Security Company, ανακοίνωσε τη νέα σειρά των οικιακών λύσεων antivirus του 2013: Panda Antivirus Pro 2013 ,...



Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε τη νέα σειρά των οικιακών λύσεων antivirus του 2013: Panda Antivirus Pro 2013, Panda Internet Security 2013 και Panda Global Protection 2013.


Οι λύσεις αυτές, σχεδιασμένες για να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία με την ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του Η/Υ χάρη στις τεχνολογίες cloud που ενσωματώνουν, είναι ήδη διαθέσιμες στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και πληροφορικής σε όλη την Ελλάδα.

Η Panda Security προχωρά ένα βήμα παραπάνω με τη νέα σειρά προϊόντων 2013, η οποία περιλαμβάνει έναν νέο Scan Manager, ο οποίος σαρώνει ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά, αφού λειτουργεί μόνον όταν είναι αναγκαίο. Έτσι επιτυγχάνονται ταχύτερα σκαναρίσματα έως και κατά 70% μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση των υπολογιστικών πόρων για τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας.

Όλα τα προϊόντα της σειράς 2013 προσφέρουν προστασία σε πραγματικό χρόνο ενάντια σε γνωστές και άγνωστες απειλές χρησιμοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία εκατομμυρίων χρηστών μέσω της Collective Intelligence, της μοναδικής cloud-based τεχνολογίας της Panda..

Καθημερινά, τα PandaLabs δέχονται περίπου 206.000 νέα αρχεία, εκ των οποίων τα 73.000 είναι νέοι τύποι malware τους οποίους η Collective Intelligence αυτόματα αναλύει, κατηγοριοποιεί και “θεραπεύει” στο 99,6% των περιπτώσεων. Οι τεχνολογίες αυτές συλλέγουν πληροφορίες για malware που λαμβάνει κάθε Η/Υ ώστε συνεχώς να βελτιστοποιούν τα επίπεδα προστασίας για την παγκόσμια κοινότητα της Panda. Η σειρά 2013 εκμεταλλεύεται αυτή την τεράστια βάση γνώσης, προσφέροντας στους χρήστες πιο γρήγορη απόκριση στις πιο πρόσφατες και πιο επικίνδυνες επιθέσεις από malware.

Οι νέες λύσεις περιλαμβάνουν ένα πιο μοντέρνο, πιο διαισθητικό interface και είναι συμβατές με τα Windows 8, το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Οι λύσεις της νέας σειράς 2013 περιλαμβάνουν νέες τεχνολογικές βελτιώσεις: καλύτερες ικανότητες απολύμανσης (disinfection), βελτιωμένο on-access scanning, ένα νέο λειτουργικό σύστημα ευπαθούς απολύμανσης (vulnerability disinfection), ένα νέο built-in σύστημα αποστολής ερωτήσεων στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, και έναν νέο διαχειριστή password ο οποίος προστατεύει την ψηφιακή ταυτότητα των χρηστών και επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση των πιστοποιητικών ασφαλείας τους (ο διαχειριστής password παρέχεται στο Panda Global Protection 2013).

Το Panda Global Protection 2013, η πιο ολοκληρωμένη λύση της νέας προϊοντικής σειράς, είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήστες με υψηλό επίπεδο δραστηριότητας και ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες προστασίας. Το Panda Safe Browser module που διαθέτει είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στους χρήστες που θέλουν να περιφρουρήσουν την ιδιωτικότητα και την ασφάλειά τους κατά τη διάρκεια της χρήσης ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και άλλων υπηρεσιών στο Internet. Επιπρόσθετα, μπορεί να κρυπτογραφήσει και να προστατεύσει με password προσωπικά αρχεία και folders, εμποδίζοντας την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων, δεδομένων τραπεζικών συναλλαγών, οικονομικών δεδομένων ή άλλου πολύτιμου περιεχομένου πολυμέσων.

Η προϊοντική σειρά 2103 έχει ως πυρήνα τη λειτουργικότητα η οποία έχει τοποθετήσει την Panda Security ως την προτιμώμενο πάροχο antivirus μεταξύ των χρηστών Η/Υ. Μεταξύ των χαρακτηριστικών περιλαμβάνονται μια μηχανή antivirus υψηλής αποτελεσματικότητας που προστατεύει ενάντια σε γνωστά και άγνωστα malware, ένα firewall με Wi-Fi προστασία που μπλοκάρει τους εισβολείς και τους hackers, το Panda USB Vaccine που εμποδίζει τις USB συσκευές να διανείμουν μολύνσεις, φίλτρα εμπιστευτικών πληροφοριών που κρατούν ασφαλή τα προσωπικά δεδομένα, backup και system recovery, και λειτουργία tuning της απόδοσης του Η/Υ.

Οι οικιακές λύσεις της νέας προϊοντικής σειράς 2013 της Panda Security που διατίθενται στα καταστήματα λιανικής, περιλαμβάνουν υπηρεσίες διάρκειας 13 μηνών, ένα μήνας επιπλέον από ότι συνήθως, και είναι άμεσα διαθέσιμες στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και πληροφορικής σε όλη την Ελλάδα.

Είναι επίσης διαθέσιμες για αγορά online στο: www.pandasecurity.com

by PC Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση