GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το εκρηκτικό Audi RS5 Cabrio

Η Audi παρουσίασε το ολοκαίνουριο RS5 Cabrio σε μια online εκδήλωση, λίγο πριν το εκρηκτικό «ανοιχτό» μοντέλο κάνει το επίσημο ντεμπού...

Η Audi παρουσίασε το ολοκαίνουριο RS5 Cabrio σε μια online εκδήλωση, λίγο πριν το εκρηκτικό «ανοιχτό» μοντέλο κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι του Παρισιού.
Η εξωτερική σχεδίαση του RS5 Cabrio βασίζεται πάνω στην coupe έκδοση του μοντέλου, η οποία είχε δεχτεί την τελευταία στιλιστική ανανέωση το 2011.
Φοράει ένα αρκετά επιθετικό «κουστούμι» με τους αεραγωγούς να είναι αρκετά μεγάλοι, όχι μόνο για να εντυπωσιάζουν, αλλά για να μπορούν να ψύχουν τα κατάλληλα μέρη του αυτοκινήτου.
Η υφασμάτινη ηλεκτρονική οροφή έχει τη δυνατότητα να ανοίξει καθώς το όχημα κινείται με ταχύτητα μέχρι και 50 χλμ./ώρα, ενώ χρειάζεται μόλις 15 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει τη διαδικασία «μεταμόρφωσης».

Στο εσωτερικό του «θηρίου» παρατηρούμε ένα «πάντρεμα» δυναμικότητας και πολυτέλειας, αφού εκτός από τα σπορ δερμάτινα-Alcadara καθίσματα διαθέτει και αρκετά διακριτικά στοιχεία από ανθρακόνημα και αλουμίνιο.

Ο χώρος αποσκευών του RS5 Cabrio έχει χωρητικότητα 380 λτ., ενώ η οροφή σε ανοιχτή θέση καταλαμβάνει 60 λτ. Το μήκος του είναι 4.649 χλστ., το πλάτος 1.860 χλστ., το ύψος 1.380 χλστ. και το μετατρόχιο 2.751 χλστ.
Κάτω από το καπό, το RS5 Cabrio φιλοξενεί τον γνώριμο V8 κινητήρα των 4,2 λτ., ο οποίος παράγει 450 ίππους και 430 Nm ροπή, ενώ συνδυάζεται με ένα αυτόματο 7-τάχυτο S-tronic διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων.
Επίσης, εφοδιάζεται με ένα κεντρικό διαφορικό που επιτρέπει στο δυνατό μοντέλο να μεταφέρει και να κλειδώσει την κίνηση από 70% στους εμπρός τροχούς μέχρι και 85% στους πίσω αναλόγως με της συνθήκες οδοστρώματος και οδήγησης.

Μπορεί να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 4,9 δλ., ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά έως τα 250 χλμ./ώρα.
Η Audi όμως δίνει τη δυνατότητα κατόπιν παραγγελία γι’ αυτούς που πιστεύουν ότι είναι… αργό, να αυξήσει την τελική έως τα 280 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με την γερμανική φίρμα, η μέση κατανάλωση υπολογίζεται στα 10,9 λτ./ 100 χλμ.
Οι πωλήσεις του «ανοιχτού» μοντέλου θα ξεκινήσουν από τις αρχές του επόμενου χρόνου στη Γερμανία και η τιμή του θα ξεκινά από τα 88.500 ευρώ.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης του νέου Audi RS5 Cabriolet…


Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση