GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλμυρός: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Κ. Παπαδογιάννης...

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Αλμυρού υπέβαλε χθες ο Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης, ο οποίος είχε αρμοδιότητα σε θέματα Παι...

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Αλμυρού υπέβαλε χθες ο Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης, ο οποίος είχε αρμοδιότητα σε θέματα Παιδείας, Υγείας και Πολιτισμού.
Στην επιστολή παραίτησης που κατέθεσε στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου επικαλείται ως βασικούς λόγους για την απόφασή του τις συνεχείς περικοπές πιστώσεων στους τομείς Παιδείας και Υγείας στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη συνεχή μεταφορά αρμοδιοτήτων χωρίς την κάλυψη με αντίστοιχους πόρους.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαδογιάννη, η οικονομική κατάσταση στοΔήμο Αλμυρού χαρακτηρίζεται τραγική εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς στα ταμεία δεν υπάρχουν χρήματα για την υλοποίηση παρεμβάσεων συντήρησης στα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής.
Σημειώνεται ότι στον Αλμυρό λειτουργούν 43 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και οκτώ της δευτεροβάθμιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση