GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σούπα με …κατσαρίδες σέρβιραν στον Κορυδαλλό!

Το μενού στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Κυριακής περιελάμβανε σούπα, στην οποία οι κρατούμενες διαπίστωσαν ότι υπήρχαν …...

Το μενού στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Κυριακής περιελάμβανε σούπα, στην οποία οι κρατούμενες διαπίστωσαν ότι υπήρχαν …κατσαρίδες!
Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο έχει προκληθεί αναταραχή και σχεδόν το σύνολο των γυναικών κρατουμένων αρνείται να επιστρέψει στα κελιά, διαμαρτυρόμενες ότι δεν είναι δυνατόν να καλούνται να φάνε φαγητό με κατσαρίδες.
«Είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα», φωνάζουν, απειλώντας ότι δε θα μπουν στα κελιά τους, εάν δεν τους φέρουν ένα αξιοπρεπές φαγητό.
Σύμφωνα με καταγγελία κρατουμένης στο protothema.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που φαγητό τους σερβίρεται με έντομα.
Με βάση τα όσα μεταφέρουν οι κρατούμενες, λίγο μετά τις 13:30 η διεύθυνση των φυλακών ήρθε σε επαφή μαζί τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα τους σερβιριστεί καινούργιο γεύμα, πιθανόν μακαρόνια.
Ωστόσο, οι κρατούμενες υποστηρίζουν ότι ακόμη και αν αυτό συμβεί, δεν πρόκειται να φάνε το γεύμα και δε θα επιστρέψουν στα κελιά τους, καθώς ζητούν λύση και διαβεβαιώσεις ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που τους σερβίρεται ανθυγιεινό φαγητό.

1 σχόλιο

  1. Το μενού στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Κυριακής ήταν ειδική παραγγελιά για την Βλαχό-τσουλάρα του Ακη του μιζαρπάχτρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση