GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ένας στον άλλο ρίχνουν την ευθύνη για τη δολοφονία, η παπαδιά και ο εραστής της

Παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα, τόσο η 43χρονη παπαδιά, όσο και ο 40χρονος ιερέας,...


Παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα, τόσο η 43χρονη παπαδιά, όσο και ο 40χρονος ιερέας, ωστόσο ρίχνει ο ένας στον άλλον την ευθύνη για το ποιος είχε την ιδέα για το έγκλημα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.
Το ζευγάρι των παράνομων εραστών οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, κάτω από τις αποδοκιμασίες του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πύργου.
Κατά τις απολογίες τους στους αστυνομικούς της Ασφάλειας το ζευγάρι των δραστών παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, ωστόσο η παπαδιά υποστηρίζει ότι παρασύρθηκε από τον εραστή της και ο τελευταίος το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή τον παράσυρε η 43χρονη ερωμένη του.
Σύμφωνα με τους Αστυνομικούς, η παπαδιά εμφανίζεται τώρα μετανιωμένη, καθώς λέει συνέχεια πως το έγκλημα δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Πάντως, τονίζουν, ότι η 43χρονη γυναίκα δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί τη βαρύτητα της πράξης της.
Σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η παπαδιά γνώρισε τον 40χρονο, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για υποθέσεις ναρκωτικών, πριν από τέσσερις με πέντε μήνες.
Για αυτό το λόγο επισκεπτόταν συχνά την Ηλεία όπου βρίσκεται το πατρικό με τη δικαιολογία ότι έπρεπε να πληρώσει τους λογαριασμούς και να καθαρίσει το σπίτι, αφήνοντας μόνο του τον 53χρονο ιερέα με τα παιδιά τους στο σπίτι τους στη Φωκίδα όπου και ζούσαν μόνιμα.
Τις τελευταίες ημέρες ο ιερέας με την παπαδιά βρίσκονταν μαζί στην Ηλεία για διακοπές. Τη Δευτέρα το μεσημέρι η 43χρονη, κατόπιν συνεννόησης με τον 40χρονο στάθμευσε σε πάροδο το ΙΧ που οδηγούσε με συνεπιβάτη τον ιερέα, προφασιζόμενη σωματική ανάγκη.
Στο σημείο, όμως, παραμόνευε ο 40χρονος εραστής της ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον ιερέα.
Μάλιστα, το απόγευμα βρέθηκε και το όπλο, με το οποίο φέρεται ο 4οχρονος εραστής της παπαδιάς να δολοφόνησε εν ψυχρώ δολοφονία τον 53χρονο ιερέα.
Σύμφωνα με το ilialive.gr ο 40χρονος φαίνεται πως είχε πει ψέματα στους Αστυνομικούς, τόσο για τη θέση, όσο και για τον τύπο του όπλου, αφού αυτό δεν εντοπίστηκε στο σημείο που υπέδειξε αλλά σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι του, κρυμμένο μέσα σε ένα πουρνάρι.
Μάλιστα το είχε λύσει και δεν ήταν μονόκαννο, αλλά δίκαννο, γεγονός που ανατρέπει αρκετά τον τρόπο της δολοφονίας.
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, όπως αναφέρει η Αστυνομία «η 43χρονη επιχείρησε να παραπλανήσει τις Αρχές, ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από άγνωστους δράστες, με κίνητρο τη ληστεία».
Στη συνέχεια, ωστόσο, αναίρεσε το σενάριο της ληστείας, αφού οι Αστυνομικοί βρήκαν πάνω στον άτυχο ιερέα τα – υποτίθεται κλεμμένα – χρήματα. Τότε υποστήριξε πως ο σύζυγος της δεχόταν απειλές από αγνώστους.
Τελικά έπεσε σε μια σειρά από αντιφάσεις και μετά από λίγες ώρες αποκάλυψε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας τι είχε συμβεί.
Η παπαδιά και ο εραστής της λέγεται ότι σχεδίαζαν να φύγουν στο εξωτερικό για να ζήσουν μακριά από όλους τον έρωτα τους. Ένας από τους πιθανούς προορισμούς ήταν οι ΗΠΑ, όπου ο δράστης έχει συγγενείς, αναφέρει το iefimerida.gr.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση