GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕΞΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ: Αναστατώνει θαμώνες καφετέριας στην Πάτρα!..

Σάλος έχει γίνει στη Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα με τη σέξι πενηντάρα που έχει μανία να κάθεται σε καφετέρια του πεζόδρομου προσφέρο...


Σάλος έχει γίνει στη Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα με τη σέξι πενηντάρα που έχει μανία να κάθεται σε καφετέρια του πεζόδρομου προσφέροντας απλόχερα «πλούσιο» «ροζ» θέαμα στους θαμώνες του απέναντι καταστήματος!
Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του dete.gr, πρόκειται για γνωστή έμπορο η οποία έχει κάνει στέκι τη συγκεκριμένη καφετέρια στην οποία πηγαίνει πρωινά, προτού ανοίξει το μαγαζί δηλαδή, αλλά και μεσημέρια ή απογεύματα.
Πάντα ντύνεται εκκεντρικά (και μονίμως με φούστες) ενώ σχεδόν κάθε φορά φροντίζει να σηκώνει το ύφασμα και να ανοίγει τα πόδια τόσο όσο χρειάζεται ώστε να προκαλεί τους άνδρες που κάθονται στο απέναντι καφέ!
Βέβαια η ίδια προφανώς θεωρεί ότι κανείς δεν έχει αντιληφθεί τι ακριβώς κάνει. Αντιθέτως όμως, αποδεικνύεται ότι όχι μόνο έχουν αντιληφθεί οι γύρω της, αλλά κυριολεκτικά έχει… βουίξει ο τόπος με τα καμώματά της.

2 σχόλια

  1. παιδια εχει πολλα γραμματια μην πλησιαζετε!!!!!!οποιος κανει το λαθος του ερχεται λογαριασμος ΛΕΓΑΛΟς!!!!ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση