GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκλητικές δηλώσεις κατά της Ε.Ε.

Πρωτοφανείς είναι οι δηλώσεις κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, του Τούρκου υπουργού Οικονομίας, Ζαφέρ ...

Πρωτοφανείς είναι οι δηλώσεις κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, του Τούρκου υπουργού Οικονομίας, Ζαφέρ Τσαγκλαγιάν, ο οποίος σε σημερινή συνέντευξή του στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, καταγγέλλει για έλλειψη ειλικρίνιας και υποκρισία την Ένωση.
Ο Τούρκος υπουργός, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Αυστρία, όπου είχε συνομιλίες με τον Αυστριακό ομόλογό του, Ράινχολντ Μίτερλενερ, ανέφερε πως «η Ε.Ε. θερίζει αυτά που έσπειρε, καθώς η κρίση χρέους στην Ελλάδα δεν ήλθε από τη μία ημέρα στην άλλη».
Ο ίδιος θέτει το ερώτημα: «Πού ήταν η Ε.Ε. όταν η Ελλάδα ξόδευε αυτά τα χρήματα, ήταν σε διακοπές, σε ηλιοθεραπεία;», υπογραμμίζοντας πως η Ένωση θα έπρεπε καλύτερα να είχε ασχοληθεί με την Ελλάδα και όχι με την Τουρκία.
Ο Τσαγκλαγιάν καταγγέλλει την ΕΕ για έλλειψη ειλικρίνειας και για υποκρισία απέναντι στην Τουρκία εδώ και 50 χρόνια, «δείχνοντάς της την πλάτη», παρόλο που η χώρα του πληροί τα κριτήρια του Μάαστριχτ.
«Θα έλθει η ημέρα που η ΕΕ θα μας εκλιπαρεί να ενταχτούμε ως μέλος, αλλά τελικά εμείς θα αποφασίσουμε, αν θέλουμε να ενταχτούμε ή όχι», είπε χαρακτηριστικά. «Η Τουρκία έχει δικαίωμα για μια ένταξη στην ΕΕ και δεν θα παραιτηθεί από αυτό το δικαίωμα», συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς για τους λόγους που θέλει η Τουρκία την ένταξη, απαντά: «Θα συνεχίζουμε να εκνευρίζουμε τους Ευρωπαίους. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν την ΕΕ σε μια λέσχη Χριστιανών και να αφήσουν έξω την Τουρκία, κάτι που δεν θα το επιτρέψουμε».
Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα συνεχιστούν οι αυστριακές επενδύσεις στην Τουρκία, ωστόσο, υπογράμμισε, πως για είναι κάτι σίγουρο θα πρέπει να προηγηθούν οι σχετικές υπογραφές.
[title]Ο κ. Στουρνάρας δεν μας έλεγε πέρυσι ότι θα βγούμε φέτος στην ανάπτυξη; (Βίντεο)[title]
Τότε ήταν γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ, του ινστιτούτου που είχε ως εξέχον μέλλον τον Χριστοφοράκο…
Στις 23 Ιουλίου του 2011, μόλις είχε αποφασιστεί το κούρεμα 21% στα ελληνικά ομόλογα και όλοι μιλούσαν για ιστορική συμφωνία, ο Στουρνάρας μιλούσε για επιστροφή στην ανάπτυξη ..φέτος!
Το 2012 η ύφεση θα κλείσει στο 7%… Μέσα στις εκτιμήσεις…

2 σχόλια

  1. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν την ΕΕ σε μια λέσχη Χριστιανών και να αφήσουν έξω την Τουρκία, κάτι που δεν θα το επιτρέψουμε.

    ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΣΙΑΤΩΝ.

    Αφού εκβιάζει ξεκάθαρα την Ευρώπη και τον ακούνε οι μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τουρκία, δυστυχώς για μας, είναι Κράτος δεν είναι τσιφλίκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση