GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η συνέχιση της ίδιας πολιτικής εγκυμονεί νέους κινδύνους»

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα ενημέρωσε ο Γιάννης Στουρνάρας αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε...

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα ενημέρωσε ο Γιάννης Στουρνάρας αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της Κουμουνδούρου, τονίζεται ότι «η συνέχιση της ίδιας πολιτικής, εγκυμονεί νέους και μεγαλύτερους κινδύνους για την ελληνική κοινωνία, καθώς οδηγεί στη χρονική παράταση και στο βάθεμα της πρωτοφανούς ύφεσης που πλήττει την οικονομία».
Την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούσαν ο Γιάννης Δραγασάκης, υπεύθυνος της Επιτροπής Προγράμματος και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπεύθυνος της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου στον τομέα της Οικονομίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Στουρνάρας ενημέρωσε αναλυτικά τους δυο βουλευτές για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.
Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι:
– Η ακολουθούμενη στρατηγική για τη δημοσιονομική εξισορρόπηση μέσω περικοπών είναι αδιέξοδη, διότι συνεχίζει τη λιτότητα και οδηγεί στην περιθωριοποίηση της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο της ΕΕ.
– Σε κάθε περίπτωση, το δημόσιο χρέος δεν καθίσταται βιώσιμο και τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα θα μαστίζεται από οικονομική κρίση, μαζική ανεργία και τεράστια κοινωνικά προβλήματα.
Τέλος, υπογραμμίζεται ότι «οι πρόσφατες εξελίξεις επιβεβαιώνουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη εγκατάλειψης του μνημονίου και αντικατάστασής του από ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης της οικονομίας και δίκαιης δημοσιονομικής προσαρμογής».

1 σχόλιο

  1. ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ οραματίζεται νέα Δεκεμβριανά.

    Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την επιχειρηματολογία που ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα στελέχη του να αναπτύσσουν, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

    «Χαμένος στις συνιστώσες του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στα συμπλέγματά του, χωρίς καμία πρόταση εξόδου από την κρίση.

    Καλεί τους βουλευτές σε αποστασία και απεργάζεται κοινωνική αναταραχή.

    Κενός ιδεών και προγράμματος καταφεύγει στα άκρα.

    Οραματίζεται νέα Δεκεμβριανά.

    Εκπροσωπεί το χάος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση