GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είμαι αποφασισμένη να κάνω αυτά τα χέρια δικά μου»

Μία γυναίκα από το Τέξας των ΗΠΑ, η οποία έχασε όλα άκρα της εξαιτίας ενός σαρκοβόρου βακτηρίου, αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση ...

Μία γυναίκα από το Τέξας των ΗΠΑ, η οποία έχασε όλα άκρα της εξαιτίας ενός σαρκοβόρου βακτηρίου, αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση μεταμόσχευσης των δύο άνω άκρων της. Αυτού του είδους η εγχείρηση θα είναι η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ.
Δύο άνω άκρα -από τον αγκώνα και κάτω- αναμένεται να συνδεθούν στην 44χρονη Κέιτι Χέιζ. «Είμαι αποφασισμένη να κάνω αυτά τα χέρια δικά μου», δήλωσε συγκινημένη η Χέιζ. Συνέχισε λέγοντας ότι «θέλω τη ζωή μου πίσω, θέλω να μπορώ να αγκαλιάζω τα παιδιά μου και τον άντρα μου».
Η Χέιζ προσβλήθηκε από ένα σαρκοβόρο βακτήριο μετά την τρίτη γέννα της, τον Φεβρουάριο του 2010 και έχασε μεγάλο μέρος των σπλάχνων της αλλά και τα τέσσερα άκρα της.
Μια επιτυχημένη μεταμόσχευση θα μπορούσε να δώσει στην Χέιζ τη δυνατότητα να τεντώνει τα άνω άκρα της, αν και το επίπεδο λειτουργίας των νέων χεριών είναι ακόμα αβέβαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση