GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσή Αυγή: Ζητά άρση ασυλίας των βουλευτών της...

Την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας, «ώστε ενώπιον της Δικαιοσύνης να καταρρεύσουν οι γελοίες και στημένες εις βάρος τους κατηγορίες απαι...


Την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας, «ώστε ενώπιον της Δικαιοσύνης να καταρρεύσουν οι γελοίες και στημένες εις βάρος τους κατηγορίες απαιτούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής» όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

4 σχόλια

  1. Είναι δικομανείς. Για κάθε παράβαση φλομώστε τους στις μυνήσεις. Να μάθουν τι σημαίνει δικαιοσύνη και τι παράβαση. Τέρμα οι πιθηκοειδείς συμπεριφορές. Ή αγνοείστε τους, αλλά τελείως αγνοείστε τους και ας ασχοληθεί μαζί τους η υπηρεσία για παραβάσεις του κοινού ποινικού δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσο τους πολεματε θα ανεβαινουν δεν το καταλαβαινετε.μια ψηφο απο μενα στην χα γιατι την κυνηγατε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπλοφορούν σχεδόν όλοι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

    Κάποιος κακεντρεχής θα μίλαγε για αποκατάσταση στο έλλειμμα ανδρισμού, για μεγάλο όπλο - μικρό πουλί κλπ...___________



    Η Αλεκα μιλα για μπραβους Χ.ιμπΑ.τζήδες και ξεχνα τους δικους της.
    Έχει μεγάλη πλάκα όταν το ένα άκρο προσπαθεί να επιτεθεί στο άλλο και καταλήγει να χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα που εν τέλει του έρχονται μπούμερανγκ.

    Αφορμή για το σχόλιο, η ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "εμείς δεν φοβόμαστε τους μπράβους της Χρυσής Αυγής".

    Τα χρόνια πέρασαν και η συμπαθής Αλέκα άρχισε να ξεχνάει τα ΚΝΑΤ που επί σειρά δεκαετιών σε κάθε ευκαιρία..."επισκέπτονται" τα Πανεπιστήμια, με ιδιαίτερη προτίμηση στις ημέρες των συνελεύσεων.
    Κι όσοι αμφιβάλλουν, ας ρωτήσουν τους φοιτητές της ΑΣΟΕΕ, του Παντείου και των υπολοίπων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

    Βρε μήπως τελικά η Αλέκα εννοούσε ότι δε φοβάται τους μπράβους της Χρυσής Αυγής
    γιατί έχει κι εκείνη τους δικούς της ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση