GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δύναμη της συγγνώμης και της συγχώρεσης...

Στις 20 Μαΐου του 2012, ο Τακούντα Μαβίμα γιόρτασε την αποφοίτησή του από το λύκειο, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Πήγε σε ένα πάρτι με τους φίλους ...

Στις 20 Μαΐου του 2012, ο Τακούντα Μαβίμα γιόρτασε την αποφοίτησή του από το λύκειο, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Πήγε σε ένα πάρτι με τους φίλους του και ήπιε πολύ. Τις πρώτες πρωινές ώρες έφυγε μαζί με δύο φίλους του, τον Τιμ Σι και την Κρίστα Χάουελ, 17 και 15 ετών αντίστοιχα.
Ο μεθυσμένος νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο καρφώθηκε σε ένα διαχωριστικό, σκοτώνοντας τους δύο συνεπιβάτες του.
Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε, αλλά κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Στην αίθουσα του δικαστηρίου η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη. Ο 18χρονος ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων. Και τότε, ο πατέρας και η αδελφή του 17χρονου Τιμ, τον πλησίασαν, τον αγκάλιασαν και ζήτησαν από τους δικαστές να είναι επιεικείς μαζί του!
Ο Τακούντα μπορεί να φυλακιστεί από 30 μήνες έως 15 χρόνια. Και, παρόλο που θα φέρει για πάντα το βάρος του θανάτου δύο ανθρώπων, θα ξέρει ότι οι γονείς των θυμάτων θέλουν να του δοθεί μια ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση