GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μπλόκο» στην αντιισλαμική ταινία και στη Ρωσία...

Την πρόθεσή του να απαγορεύσει την προβολή της αντιισλαμικής ταινίας «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων» ανακοίνωσε ο Γενικός Εισαγγελέας του ρωσι...

Την πρόθεσή του να απαγορεύσει την προβολή της αντιισλαμικής ταινίας «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων» ανακοίνωσε ο Γενικός Εισαγγελέας του ρωσικού κράτους, κατατάσσοντάς την ταινία στον κατάλογο των εξτρεμιστικών έργων τέχνης.
«Η Γενική Εισαγγελία παρήγγειλε μία έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί ο εξτρεμιστικός χαρακτήρας της ταινίας αυτής, η οποία διαδόθηκε μέσω διαδικτύου και αποτελεί προσβολή για πιστούς», τόνισε η εκπρόσωπος της εισαγγελικής αρχής Μαρίνα Γκρίντνεβα, μιλώντας στο πρακτορείο Ιντερφάξ.
«Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων» αποτελεί ένα «υβριστικό για τα θρησκευτικά αισθήματα των πιστών έργο και κηρύσσει το διεθνοτικό μίσος», τονίζει η Γκρίντνεβα, υπαινισσόμενη το κύμα βίαιων αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η προσβολή της ταινίας αυτής σε χώρες του Αραβικού Κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση