GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας επιδιώκουν Ελλάδα και Τουρκία

Με τον πρόεδρο των Τουρκικών Επιμελητηρίων Ριφάτ Χισαρσικλίογλου συναντήθηκε σήμερα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, στο επίκε...

Με τον πρόεδρο των Τουρκικών Επιμελητηρίων Ριφάτ Χισαρσικλίογλου συναντήθηκε σήμερα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν οι δυνατότητες αξιοποίησης κοινών τουριστικών πακέτων από μακρινούς προορισμούς, όπως η Κίνα και η Ινδία.
Ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης χαρακτήρισε τον τουρισμό για την Ελλάδα η κ. Κεφαλογιάννη, η οποία σε δηλώσεις μετά το πέρας της συνάντησης σημείωσε: «Είναι καταλυτικός τομέας για την απασχόληση και προϋπόθεση για την ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας. Ισχυρός και ανταγωνιστικός τουρισμός, σημαίνει ισχυρή και ανταγωνιστική οικονομία. Σημαίνει ευκαιρίες υπέρβασης της κρίσης, ανάπτυξης για όλους τους οικονομικούς κλάδους, όπως οι μεταφορές, το εμπόριο, η εστίαση».
Παρών στην συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κώστας Μίχαλος, ο οποίος από την πλευρά του ανέφερε ότι «μέσα από την αγαστή συνεργασία των επιχειρηματικών φορέων, των ιδίων των επιχειρήσεων, μπορούμε να επιτύχουμε την ειρηνική συμβίωση των δυο χωρών. Γι αυτό το λόγο, θα συνεχίσουμε να έχουμε μια στενή συνεργασία σε ότι αφορά το τουριστικό προϊόν».
Ο πρόεδρος των Τουρκικών Επιμελητηρίων, αναφέρθηκε σε πολλές ευκαιρίες ώστε οι Έλληνες και οι Τούρκοι να αναπτύξουν τις εμπορικές σχέσεις τους. «Υπάρχουν παρά πολλοί τουρίστες παγκοσμίως που δεν έχουν επισκεφτεί ούτε την Ελλάδα ούτε την Τουρκία. Και για να πάρουμε μερίδιο από αυτή την αγορά πρέπει οι δύο χώρες να συνεργαστούν», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση