GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Σαμαρά – Κοντομηνά στη Μουρούζη...

Aπό το http://www.lykavitos.gr . Σχεδόν δυο ώρες κράτησε η συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς με το Δημήτρη Κοντο...

Aπό το http://www.lykavitos.gr.

Σχεδόν δυο ώρες κράτησε η συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς με το Δημήτρη Κοντομηνά.
Ο ιδιοκτήτης του ALPHA έφτασε στην οδό Μουρούζη με τη θωρακισμένη λιμουζίνα και κατευθύνθηκε στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού.
Στη συνάντηση επικράτησε φιλικό κλίμα , παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς έθεσε μια σειρά από καυτά θέματα στον Αντώνη Σαμαρά.
Ο γνωστός επιχειρηματίας είπε στον Αντώνη Σαμαρά: “εγώ δεν διεκδικώ τίποτα από δημόσιες πρωτοβουλίες συμβάσεις και προμήθειες του δημοσίου. Όμως στην περίπτωση που κάποιοι ευνοηθούν σκανδαλωδώς όπως έγινε από προηγούμενες κυβερνήσεις δεν πρόκειται να μείνω με χέρια σταυρωμένα…”
Ο πρωθυπουργός του είπε ότι οι αποκρατικοποιήσεις και όλες οι συμβάσεις του δημοσίου θα γίνουν με διαφάνεια και ότι δεν πρόκειται να ευνοηθούν οι λεγόμενοι βαρώνοι της διαπλοκής.

3 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΠΟΡΩ ΤΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΧΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΚΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπλακ άουτ υπάρχει παντού , στην αστυνομία στον στρατό, στην δικαιοσύνη , στην παιδεία, στην εργασία, στον αθλητισμό, παντού..

    Η χώρα διοικείτε από οργανωμένη ΜΑΦΙΑ που τρομοκρατία και αρπάζει τα πάντα, από υλικά και ψυχικά αγαθά, παράνομα Καύσιμα, φοροδιαφυγή , ναρκωτικά , πορνεία δολοφονίες είναι σε καθημερινή βάση στην μέχρι πρότινος ζωή μερικών που κοίταζαν μόνο την πάρτη τους ( η φιλοσοφία που υπήρχε ήταν , έλα μωρέ εσύ θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα; ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΒΓΉΚΕ ΤΟ ΦΊΔΙ ΜΟΝΌ ΤΟΥ από τρύπα ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΆΖΕΙ όλοι κλαίνε) ..

    Η Ε.Ε έχει πολλές ευθύνες είναι σαν να σας δίνω ένα εκατομμύριο εμβόλια να τα πατέ στην Αφρική για να εμβολιαστούν παιδιά ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΆΖΩ ΑΝ ΈΓΙΝΕ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌΣ , αυτό γινόταν με τα ΕΣΠΑ με της πριμοδότησης, κ.ο.κ ..Η δεν φοροδιαφυγή που μας λένε κάθε ημέρα τα κυβερνητικά ΜΜΕ είναι ένα παραμύθι για να καλύπτουν οι εκάστοτε ΠΡΟΔΟΤΕΣ κυβερνώντες της λαμογιες τους... ΠΑΡΑΜΎΘΙ που τρώει ο κάθε αδαής... ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΜΠΟΡΟΎΝΕ ΝΑ ΠΙΆΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΛΟΠΉ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ,και δεν λέω για 100 απόδειξης που δεν κόβουν για 100 καφέδες ...

    Αυτά δυστυχώς θα λυθούν με ΑΊΜΑ τώρα πια ,δεν υπάρχει άλλος δρόμος, και μετά το ξεκαθάρισμα για να έλθει η ηρεμία θα περάσουν αλλά 15 χρόνια , γιατί αυτοί που θα έλθουν θα έλθουν ως νικητές στην αρχή ΘΑ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ το κάθε απωθημένο τους..

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑ 30-40 ΧΡΟΝΙΆ Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΟ ΝΑ ΘΑΦΤΟΎΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΆΘΕΙ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΛΆΞΕΙ Η ΧΏΡΑ ... Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΛΙΜΑΚΏΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΈΠΕΤΑΙ...

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυο ωρες συναντηση με ενα καναλαρχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση