GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φορολογητέο εισόδημα εφεξής η έκπτωση ρεύματος

Η έκπτωση ρεύματος στους εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΗ θα θεωρείται πλέον φορολογητέο εισόδημα, σύμφωνα με γνωμοδότηση του Νο...

Η έκπτωση ρεύματος στους εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΗ θα θεωρείται πλέον φορολογητέο εισόδημα, σύμφωνα με γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, την οποία έκανε δεκτή ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης.
Συγκεκριμένα, η παροχή με μειωμένο τιμολόγιο ποσότητας του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ αποτελεί εισόδημα για το υπουργείο Οικονομικών και θα φορολογείται με βάση τις διατάξεις της φορολογίας εισοδήματος.
Επομένως, το ποσό που αντιστοιχεί στην έκπτωση της τιμής του ρεύματος θα φορολογείται με βάση την κλίμακα φορολογίας εισοδήματος.

2 σχόλια

  1. Πουτσοκλένης20 Σεπ 2012, 12:48:00 π.μ.

    Ρε κλέφτες πολιτικάντηδες δεν γαμιέστε ρε γύφτοι, τα λεφτά που αρπάξατε και τα έχετε στις ξένες τράπεζες να μην αποκαλυφθούν και φανεί το τι έχετε αρπάξει βέβαια υπάρχει το απόρρητο, αλλά μειώσεις μισθών και συντάξεων, περικοπή επιδομάτων σε άτομα με ειδικές ανάγκες, ακάλυπτοι σε περίθαλψη και φάρμακα ένας λαός που πλήρωνε τις εισφορές του στο ταμείο του και το βρήκαμε, φορολόγηση και στο μειωμένο των υπαλλήλων της δόλιας ΔΕΗ που πλήρωσε τα δις ευρώ που άρπαξαν οι εταιρίες που παρείχαν κατά τα άλλα καλύρετη υπηρεσία στους καταναλωτές.
    Ντροπή σας ρε γύφτοι. –

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ , ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση