GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Ο «Καραϊσκάκης» με Χρυσαυγίτες έσπασαν πάγκους στο Μεσολόγγι

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση επισκέφθηκε σήμερα το πρωϊ την λαϊκή αγορά Μεσολογγίου. ...


Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση επισκέφθηκε σήμερα το πρωϊ την λαϊκή αγορά Μεσολογγίου.
Σε δηλώσεις του ο βουλευτής τόνισε ότι σκοπός είναι η πάταξη του παρεμπορίου.
«Πολεμάμε το παρεμπόριο, ήρθαμε εδώ σήμερα να δούμε την δημοτική αστυνομία και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους,  και αφού κωλυσιεργούσαν το κάναμε εμείς. Αυτές οι προσπάθειες θα συνεχιστούν γιατί αυτοί που πληρώνουν δεν είναι χαζοί και κάποιοι άλλοι να μην πληρώνουν. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει και μας λέει να προχωρήσουμε».
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής περιόδευσαν στην λαϊκή και κατέστρεψαν τρεις πάγκους παράνομων μικροπωλητών ενώ μόλις τους αντιλήφθηκαν άλλοι δύο – τρεις αλλοδαποί που ήταν παράνομοι τα μάζεψαν και έφυγαν.
Πρέπει να σημειωθεί πως στην λαϊκή υπήρχε και κλιμάκιο δύο ατόμων της δημοτικής αστυνομίας οι οποίοι έκαναν τακτικούς ελέγχους, όπως μας ανέφεραν, ενώ ήταν εκεί αρχικά ένας αστυνομικός και αργότερα ήρθαν και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.



ΠΗΓΗ: aixmi-news.gr
Την ώρα που ο εργαζόμενος λαός διαδηλώνει στη ΔΕΘ, αλλά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, και διαμαρτύρεται για τις νέες περικοπές και την πολιτική της τρόικα, που μας γυρίζει σε εργασιακό μεσαίωνα, οι νεοναζιστικές συμμορίες της Χρυσής Αυγής λαϊκίζουν επικίνδυνα κυνηγώντας μικροπωλητές στις λαϊκές αγορές και αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη και δράση

3 σχόλια

  1. o κοσμος θελει πραξεις και οχι αριστερικα συνθηματα, δεν αντιλαμβανεσται τη θεληση του λαου
    ειστε κλεισμενοι στα ιδεολογικα σας κουτουκια, ετσι δινεται περιθωριο στους ΧΑ.
    Πια ειναι η παρουσια σας εκτος απο την υποστηριξη σε λαμογια συνδικαληστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΟΙ ""ΑΡΧΕΣ"" ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρτε μια πίπα στο Μιχαλολιάκο και μια στη Μπακογιάννη ρε λακαμάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση