GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά σε χωματερή στην Κρήτη – Ένας πυροσβέστης τραυματίας!

Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και εργαζόμενοι του Δήμου , προσπαθούν από νωρίς το μεσημέρι να θέσουν υπό έλεγχ...


Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και εργαζόμενοι του Δήμου , προσπαθούν από νωρίς το μεσημέρι να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που κατακαίει στη χωματερή της Ιεράπετρας και τελικά πριν από τις 4 το απόγευμα τέθηκε υπό έλεγχο.
Σημειώνεται ότι στο σημείο είχε εκδηλωθεί φωτιά το απόγευμα της περασμένη Πέμπτης ωστόσο οι άνεμοι που ενισχύθηκαν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή προκάλεσαν αναζωπύρωση.
Στο σημείο βρίσκονται 5 αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής με 10 άνδρες αλλά και 4 οχήματα του Δήμου με προσωπικό, που προσπαθούν να περιορίσουν την πυρκαγιά και να μην επεκταθεί έξω από το χώρο της χωματερής.
Τραυματίστηκε Πυροσβέστης
15 στρέματα καμένης γης και ένας πυροσβέστης τραυματίσμένος, ευτυχώς ελαφρά, είναι ο απολογισμός μίας ακόμα πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή των Αρμένων , στο Ρέθυμνο και τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Ο πυροσβέστης, 5ετούς θητείας, τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση