GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χτύπησαν Έλληνα επειδή μπήκε σε κουρείο (όπου έβαλαν και φωτιά) Πακιστανού...

Δύο άνδρες, σε ρόλο αποσπάσματος, εισέβαλλαν χθες το βράδυ σε κουρείο, που διατηρεί Πακιστανός στην οδό Γκινοσάτη 47 στη Μεταμόρφωση, ακολου...

Δύο άνδρες, σε ρόλο αποσπάσματος, εισέβαλλαν χθες το βράδυ σε κουρείο, που διατηρεί Πακιστανός στην οδό Γκινοσάτη 47 στη Μεταμόρφωση, ακολουθώντας έναν Έλληνα, οδηγό ταξί, ο οποίος μπήκε για να κουρευτεί. Οι δράστες με προσβολές και ύβρεις επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη, αλλά και στον πελάτη επειδή επέλεξε κουρείο αλλοδαπού για να κουρευτεί, χειροδίκησαν και ο ένας τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, ευτυχώς ελαφρά, στη δεξιά ωμοπλάτη.
Στη συνέχεια περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό το κατάστημα βάζοντας φωτιά στα έπιπλα του κουρείου, που πρόλαβε να σβήσει η Πυροσβεστική, προτού η φωτιά εξαπλωθεί. Στο κουρείο σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
Το θύμα της επίθεσης, ο 41χρονος πελάτης, μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί περιποιήθηκαν την πληγή του, ενώ διαπίστωσαν και θλαστικά τραύματα στο σώμα του.
Οι δράστες, που σύμφωνα με μαρτυρίες είχαν ξαναπεράσει από το κουρείο και είχαν προειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη του «να τα μαζέψει και να φύγει» κλείνοντας το μαγαζί, αναζητούνται από την στυνομία. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

6 σχόλια

  1. Οι ντροπες της Ελλαδας οι γονοι των δοσιλογων της κατοχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά την πάνε την δουλειά τα χρυσά αυγά με την ΑΝΟΧΉ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟΥ που λέγετε κυβέρνηση ..ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ..


    Γαμάνε τον κόσμο , φάρμακα δεν υπάρχουν, συντάξεις ΤΕΛΟΣ, μισθοί ΤΕΛΟΣ και ας δουλεύεις και αντί να καίγονται το Μαξίμου τα υπουργεία και οι οικογένειες τους ... πάνε μερικοί πατριώτες της ΠΙΠΑΣ και
    δενρουν κανένα μαυρουκο σήμερα ΑΥΡΙΟ ΕΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, και το ΠΑΜΕ, έρχεται και ΠΑΜΕ, ΟΙ εφοπλιστές αν πληρώσουν θα πάρουν τα καράβια και θα φύγουν λένε ..ο Ολαντ είχε τα αρχίδια να κράξει τον μαλάκα που θέλει να γινει Βελγος , εδώ ΤΙΠΟΤΑΑΑ ,εεεε αυτός ο ΛΑΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΑΞΊΖΕΙ..και να αυτοκτονείτε σαν μαλάκες....

    Μπουτζτουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξυλοδαρμός Ελλήνων απο ξένους...

    Δυο Ελληνες μετανάστες στην Bεστφαλία, ετών 35 και 51 χτυπήθηκαν χθες ύστερα απο πογκρόμ "νεολαίων"... Γερμανών νεοναζί του NDP.

    To έγκλημά τους;

    Ηταν Έλληνες και πούλαγαν "παράνομα" εφημερίδες καθώς δεν διέθεταν τα σχετικά χαρτιά , στην πόλη Ντέτμολντ...

    Οποιαδήποτε σχέση με τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου τυχαία.

    Το πρόσωπο του ναζισμού είναι το ίδιο παντού.

    καταλάβατε ΜΑΛΑΚΕΣ /

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος ..
    Η Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΑΣΕ ΤΑ ΜΑΓΚΙΑΚΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΝΤΑΒΑΤΖΩΜΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. psemata einai meno 30 xronia sto detmold den egine pote epithesi se ellina ,,,,,paparies,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. Και μεσ' της νύχτας την σιγαλιά , μια φωνή ηκούσθη......


    Γαμίστε τον τον πούστη.


    τον ΧιμπΑτζή και την ..αδελφή του
    τον Κόκκινο Ρούζ πίθηκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση