GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κασιδιάρης διόρισε τον... Κασιδιάρη (ΦΩΤΟ)

Ανάμεσα στα ονόματα που ορίστηκαν μέλη της Επιτροπής για τον έλεγχο των ιδιοτήτων και των...

Ανάμεσα στα ονόματα που ορίστηκαν μέλη της Επιτροπής για τον έλεγχο των ιδιοτήτων και των...τεχνικών χαρακτηριστικών των φορολογικών μηχανισμών και για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας για την χρησιμοποίησή τους, φιγουράρει και εκείνο του... Κωνσταντίνου Κασιδιάρη.
Η απόφαση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 31 Αυγούστου (ΥΟΔΔ ΦΕΚ 414) και την υπογράφει ο Γιάννης Στουρνάρας, αναφέρεται σε έγγραφο της Διεύθυνσης Οργάνωσης προς τα πρώτα τέσσερα Κόμματα της Αντιπολίτευσης που εκπροσωπούνται στη Βουλή για την υπόδειξη Εκπροσώπων, ειδικών τεχνικών, με ειδικές τεχνικές γνώσεις, καθώς και στα έγγραφα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ και της Χρυσής Αυγής με τα οποία ορίζονται οι εν λόγω εκπρόσωποι.
Έτσι, στην επιτροπή μεταξύ των ατόμων που διορίζονται είναι και ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης του Παναγιώτης. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τον αδελφό του βουλευτή της ΝΔ Ηλία Κασιδιάρη, πάντως το όνομα πατρός είναι ίδιο.

7 σχόλια

  1. Βεβαια δεν μας λέτε οτι τον "διόρισε"
    σε άμισθη θέση.
    Καληνύχτα αριστεροανθέλληνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να τις κανει τις αποδοχες
    οσοι ειναι στις επιτροπες τρωνε απο τις ΜΙΖΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωπάτε ρε παιδιά μόνο ο Κασιδιάρης έχει τον τίτλο του φιλέλληνα και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ανθέλληνες, πού υπάρχει αυτό το Πανεπιτήμιο να πάμε να το βγάλουμε και μείς? Προσέξτε μή τυχόν απο τους υπερπατριώτες δούμε τα χειρότερα, κάποτε έλεγε και ο Σαμαράς οτι είναι τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ . ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ? ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ . ΤΟΧΟΥΝΕ ΚΑΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Η ΟΥΣΙΑ ΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ" ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι χρυσαυγιτες ειναι χοντροι συνοικιακοι κωλομαγκες,τεμπελχαναδες και βρωμιαρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΥΡΙΠΙΔΗ.ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση