GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παράγκα των ΜερκΟλάντ!!!

Η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής και οι νέοι ιδιοκτήτες της παράγκας του Ευρώ και των Τραπεζιτών στην Ελλάδα – Κι ένα βίντεο, που ο Πρω...

Η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής και οι νέοι ιδιοκτήτες της παράγκας του Ευρώ και των Τραπεζιτών στην Ελλάδα – Κι ένα βίντεο, που ο Πρωθυπουργός σίγουρα δεν θέλει να θυμάται!
Γιώργος Αδαλής 
Αναζητώντας μια είδηση στο αρχείο του anti-ntp.blogspot.comέπεσε το μάτι μου σε ένα βίντεο που αναζητούσα εδώ και καιρό, γνωρίζοντας ότι υπάρχει, αλλά δεν μπορούσα να το βρω πουθενά! Μια συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, την οποία είχα δει στη ΝΕΤ εδώ και αρκετό καιρό!
Το πολύ καλό anti-ntp.blogspot.com είχε αυτό που αναζητούσα, στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας!
Βλέποντας αυτό το βίντεο, σκέφτομαι πραγματικά, τι να έχει στο μυαλό του άραγε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, όταν το βλέπει;
Τι να είχε άραγε στο μυαλό του όταν πριν γίνει Πρωθυπουργός έλεγε όλα αυτά που λέει στο βίντεο!
Σύγκρουση προσωπικοτήτων θα μου πείτε;
Προσωπικά θα διαφωνήσω με τον τίτλο του anti-ntp.blogspot.com «Σχιζοφρενής Πρωθυπουργός»!
Μακάρι να ήταν έτσι ! Θα αναθέταμε σε μια ομάδα ειδικών επιστημόνων την εντατική του θεραπεία και θα ξεμπερδεύαμε! Και θα ξεμπερδεύαμε φτηνά κιόλας, αφού πόσο να μας στοίχιζε η θεραπείατου; Δέκα – είκοσι χιλιάδες ευρώ, με 30-40 συνεδρίες!
Το ζήτημα όμως είναι ότι ο Πρωθυπουργός κατά την προσωπική μου άποψη τα έχει τετρακόσια!
Προεξόφλησε ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την προδοτική συμπεριφορά του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ και με ανέξοδους λόγους , εισέπραξε ως αμοιβή ένα πακέτο ψήφων, από μια μερίδα Ελλήνων, που δεν θυμούνται τι έφαγαν χτες! Πολλώ δε μάλλον , τι έλεγε ένας … οιονεί φέρελπις Πρωθυπουργός όταν ήταν … αντιπολίτευση!
Μετά από 20 χρόνια στις εκλογικές αναλύσεις, μπορώ να καταθέσω με σιγουριά ότι το ποσοστό αυτό, των Ελλήνων με πρόβλημα … πολιτικής μνήμης, κυμαίνεται από 15% ως 20%.
Σ αυτούς ποντάρισε ο Αντώνης και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία , αφού εισέπραξε την μερίδα του λέοντος, από τους Ελληνες που ψηφίσουν με κριτήριο τι είπε η Τρέμη στο Mega, τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του Πρετεντέρη καθώς και τα άρθρα των «φανατικών μουτζαχεντίν» , που διαδραματίζουν τον ρόλο του διαφωτιστή, σε πολιτικές εφημερίδες, που έχουν καταντήσει χειρότερες κι από οπαδικές ποδοσφαιρικές εφημερίδες!
Ποντάρησε πολύ στην κοντή μνήμη του Ελληνα ο Αντώνης! Εκεί ποντάρει ακριβώς κι ο Βενιζέλος, προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει το ΠΑΣΟΚ, έτσι ώστε να είναι Πρόεδρος … κάπου!!!
Ως Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδος, και όχι ως Αρχηγός κόμματος λειτούργησε ο Αντώνης Σαμαράς!
Αν υποθέσουμε για παράδειγμα ότι η Μέρκελ είναι ένας … διαιτητής, όσο σφύριζε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣΟΚ, ο Αντώνης την κατακεραύνωνε και ομιλούσε για την … “παράγκα” του … Μνημονίου!!!
Όταν η ομάδα του ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε μετά τα γκολ που έφαγε στις δημοσκοπήσεις, τότε η “παράγκα”, δηλαδή η Μέρκελ, φλερτάρισε με τον Αντωνάκη!
Ετσι, όπως θα έκανε ένα καλός πρόεδρος ομάδας, από εκεί που ζητούσε την διαγραφή από τον πίνακα των διαιτητών την Μέρκελ και την καταδίκη του Μνημονίου, άρχισε άξαφνα, να συμπαθεί και να χαριεντίζεται με την … διαιτητή Μέρκελ, γιατί πλέον, ήταν δεδομένο ότι θα σφυρίζει πολλά πέναλτι υπέρ της ομάδας που λέγεται … Νέα-Νέα Δημοκρατία (αυτή με τον μεταμοντέρνο πυρσό)!
Από πολέμιος του μνημονίου λοιπόν ο Πρόεδρος Αντώνης, κατέστη μετά την επίθεση φιλίας, πολέμιος του “Λόμπι της Δραχμής” και Αρχηγός της “παράγκας του Ευρώ”, που είναι υπέθυνη για τις 3.500 αυτοκτονίες συνανθρώπων μας από τότε που ξέσπασε η κρίση!
Ξαναδείτε λοιπόν το βίντεο και να θυμάστε πάντα, ότι για τον Αντώνάκη , τον Γιωργάκη, τον Βαγγέλα και .. τα άλλα τα παιδιά, δεν υπάρχει Ελλάδα! Δεν υπάρχει καν Εθνική Ελλάδος!
Υπάρχει μόνο ο σύλλογος! Η ομάδα! Το κόμμα!
Κι όταν ο Αντώνης «πέσει» από Πρωθυπουργός, (σύντομα δηλαδή), να θυμάστε τούτο και να λέτε ότι το έγραψε ο Γιώργος Αδαλής στους AegeanTimes:
Ο Αντωνάκης, θα σταματήσει να υπερθεματίζει την “παράγκα” και τα Μνημόνια και θα ξαναρχίσει πάλι την επίθεση σε αυτούς που … κατέστρεψαν τη χώρα! Θα αρχίσει τους πύρινους αντιμνημονιακούς λόγους, γιατί όπως σας είπα αγαπητοί μου, λογαριάστε πόσοι ψηφοφόροι αντιστοιχούν στο 20% του εκλογικού σώματος!
Ποιος θα θυμάται τι έλεγε ο Αντωνης και η «ομάδα» όταν κυβερνούσαν το … Ποδόσφαιρο;

Χχχχμ, την χώρα ήθελα να πω!!!

ΥΓ.
Το βίντεο αυτό, είναι αφιερωμένο εξαιρετικά στη “Σέχτα του Ευρώ”!
aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση