GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Νεανική επιχειρηματικότητα σε καιρούς κρίσης»

Για ακόμη μία φορά το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ αποδεικνύει πως είναι ένας οργανισμός που αφουγκράζεται τους ρυθμούς της κοινωνίας και στηρίζει προσπάθειες...

Για ακόμη μία φορά το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ αποδεικνύει πως είναι ένας οργανισμός που αφουγκράζεται τους ρυθμούς της κοινωνίας και στηρίζει προσπάθειες που στοχεύουν στο να δείξουν τον δρόμο μέσα από τον οποίο θα ξεπεράσουμε τον κοινωνικοοικονομικό σκόπελο.
Με βάση την συγκεκριμένη λογική τόσο το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ όσο και ο Νίκος Πέντσας, μας προσκαλούν σε μία ιδιαίτερη παρουσίαση βιβλίου – ημερίδα τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00-21:00 στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση ο συγγραφέας, ο οποίος είναι καθηγητής Marketing & Δημοσίων Σχέσεων του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Αναδόμηση Επιχειρησιακών Κατευθύνσεων… ένας οδηγός για managers».
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση – ημερίδα με θέμα την  «Νεανική επιχειρηματικότητα σε καιρούς αβεβαιότητας και κρίσης».
Στο πάνελ θα εκφράσουν τις απόψεις τους, ο Ιωάννης Σεβδαλής Δ/ντης Πωλήσεων Εσωτερικού Intracom Defence, ο Dr. Αθανάσιος Ε. Δρούγος, Στρατιωτικός Αναλυτής Διεθνολόγος, ο συγγραφέας Νικόλας Ι. Πέντσας Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Κυβερνητικός Αντιπρόσωπος του ΥΠΕΘΑ σε Διεθνείς Οργανισμούς, καθηγητής Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, η κυρία Βίκυ Καββαδά Διευθύντρια του Τόμεα Οικονομίας & Διοίκησης του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, τον συντονισμό θα κάνει ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξανδρος Λαχανάς, Αρχισυντάκτης Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων ΝΕΤ.
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Νικόλαος I. Πέντσας, κατάγεται από το Παγονέριο Δράμας. Είναι απόφοιτος της ΣΣΕ, του University of West Scotland (MSc- International Marketing) και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (MBA-Τεχνοοικονομικά συστήματα επιχειρήσεων). Έχει φοιτήσει στην σχολή δημόσιας διοίκησης του Ην. Βασιλείου (National School of Government) και έχει παρακολουθήσει πλήθος διεθνών συνεδρίων καθώς και σεμιναρίων του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του ΥΠΕΣ. Διαθέτει μία πλούσια εμπειρία 25 ετών καθώς συνεργάστηκε με πλήθος διεθνών επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, χρημάτισε υπεύθυνος επιχειρησιακού σχεδιασμού, δημοσίων σχέσεων, συμβάσεων-προμηθειών, επικεφαλής τμήματος marketing και ανθρωπίνων πόρων. Τα τελευταία 12 έτη, εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διάφορες επιτροπές του ΟΗΕ, NATO, ΟΑΣΕ, NAMSA και άλλους διεθνείς οργανισμούς. Αυτή η μοναδική επαγγελματική εμπειρία του, υπήρξε το σχολείο από το οποίο αντλεί τις γνώσεις και εμπειρία, που του επιτρέπουν να συγγράφει και να διδάσκει σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών, στις σχολές Ευελπίδων και Ικάρων και στο πολυεθνικό σχολείο του NATO. Θεωρείται αυθεντία στην στρατηγική ανάπτυξη επιχειρήσεων, στις δημόσιες σχέσεις και στη στρατιωτική διπλωματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση