GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρανος για τη Χίο από ομογενείς της Αυστραλίας

Η νέα βουλευτής του Εργατικού κόμματος στη Βικτόρια Τζένιφερ Κανί όχι μόνο κατάγεται από τη Χίο, αλλά είναι γραμμένη στο δημοτολόγιο τ...

Η νέα βουλευτής του Εργατικού κόμματος στη Βικτόρια Τζένιφερ Κανί όχι μόνο κατάγεται από τη Χίο, αλλά είναι γραμμένη στο δημοτολόγιο της Βολισσού, το χωριό του πατέρα της, ως Μιχαηλία Κωνσταντίνου Κακανή.
Η Τζένιφερ Κανίς εκλέγεται στην έδρα Μέλμπουρν και όπως δήλωσε «μάτωσε η καρδιά της», από τις πρόσφατες φωτιές που προκάλεσαν ανυπολόγιστη ζημιά στο νησί.
Ο 86χρονος πατέρας της Κωνσταντίνος Κακανής που κατάγεται από τη Βολισσό, υπήρξε κομμωτής των αστέρων του Χόλιγουντ πριν εγκατασταθεί στη Μελβούρνη. Ο ίδιος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου αλλά οι γονείς του και όλα τα αδέλφια του γεννήθηκαν στη Βολισσό της Χίου.
Με πρωτοβουλία της Χιακής Ομοσπονδίας Αυστραλίας θα διεξαχθεί έρανος για την ανακούφιση των πυρόπληκτων της Χίου και όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, Παντελής Κολοκυθάς, θα προσκληθεί η Τζ. Κανίς σε παναυστραλιανή σύναξη Χιωτών που θα γίνει στο Gold Coast.
Ο κ. Κολοκυθάς είπε ότι ο έρανος που ήδη ξεκίνησε από την Χιακή Αδελφότητα «Αγία Μαρκέλλα» της Νέας Νότιας Ουαλίας, θα επεκταθεί παναυστραλιανά και έχει ανοιχτεί και σχετικός λογαριασμός στην Τράπεζα Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση