GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφιών συνέχεια για την Κέιτ από ιταλικό περιοδικό...

Αψηφώντας τις νομικές απειλές της βασιλικής οικογένειας, το ιταλικό περιοδικό Chi τήρησε την υπόσχεσή του και δημοσίευσε περισσότερες φωτογρ...

Αψηφώντας τις νομικές απειλές της βασιλικής οικογένειας, το ιταλικό περιοδικό Chi τήρησε την υπόσχεσή του και δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες της ημίγυμνης πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον ακολουθώντας το παράδειγμα του γαλλικού περιοδικού Closer.
 Παρά τις ανακοινώσεις των δικηγόρων της βασιλικής οικογένειας, ο εκδότης του ιταλικού περιοδικού Alfonso Signorini δεν έδειξε να ενοχλείται. Έγραψε στο Twitter ότι δεν θα σταματούσε, ακόμα κι αν του ζητούσε η ίδια η βασίλισσα. Τόνισε, μάλιστα,πως η πριγκίπισσα θα έπρεπε να περιμένει κάτι τέτοιο, αφού δεν είναι η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων.
Λέγεται πως υπάρχουν συνολικά 200 φωτογραφίες από τις οποίες μόνο οι 18 επιλέχθηκαν από το Chi, το οποίο ανήκει μαζί με το Closer σε όμιλο επιχειρήσεων του πρώην ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
 Στο μεταξύ, η κόρη του και πρόεδρος του ομίλου, Μαρίνα Μπερλουσκόνι, απάντησε στις κριτικές πως η εταιρεία της δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες έκανε απλώς την δουλειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση