GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσκεψη στο ΥΠΕΣ για τα προβλήματα των νόμιμων μεταναστών

Η διαδικασία χορήγησης και ανανέωσης των αδειών παραμονής, η πρόσβαση στην αγορά εργασίας, καθώς και ο εξορθολογισμός του νομικο...


Η διαδικασία χορήγησης και ανανέωσης των αδειών παραμονής, η πρόσβαση στην αγορά εργασίας, καθώς και ο εξορθολογισμός του νομικού μεταναστευτικού πλαισίου βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που έγινε στο υπουργείο Εσωτερικών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη χώρα μας οι νόμιμοι μετανάστες.
Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου δήλωσε ότι ο ελληνικός λαός δεν διακατέχεται από αισθήματα ξενοφοβίας και ρατσισμού και σημείωσε ότι θεωρεί τους νόμιμους μετανάστες ως κομμάτι του ελληνικού κοινωνικού ιστού και της παραγωγικής διαδικασίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

1 σχόλιο

  1. "ότι θεωρεί τους νόμιμους μετανάστες"!!!!
    Ολόκληρος δικαστικός και μιλάει για νόμιμους μετανάστες, λες και ήρθαν στην Ελλάδα με διαβατήρια από το Ελευθέριος Βενιζέλος!!!
    Και μετά περιμένετε να σωθεί αυτή η χώρα! Αμ, δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση