GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Το δημόσιο πανεπιστήμιο έχει απαξιωθεί

Το δημόσιο πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει απαξιωθεί, έχει δεχθεί μεγάλη επίθεση, έχει προβλήματα και αδυναμίες. Δεν θέλουμε να ...


Το δημόσιο πανεπιστήμιο στη χώρα μας έχει απαξιωθεί, έχει δεχθεί μεγάλη επίθεση, έχει προβλήματα και αδυναμίες.
Δεν θέλουμε να συγκαλύψουμε αυτές τις αδυναμίες ούτε να τις κρύψουμε, χρειάζεται όμως να το στηρίξουμε, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον πρύτανη του ΑΠΘ Ι. Μυλόπουλο.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για εμμονή των κομμάτων της κυβέρνησης όσον αφορά στην εφαρμογή του νέου νόμου ενώ υποστήριξε ότι υπάρχει λαθεμένη αντίληψη για τον τρόπο λειτουργίας του δημόσιου πανεπιστημίου.

5 σχόλια

  1. Σύριζα η .ΚΑΤΑΝΤΙΑ, λέμε.
    Ο Τσίπρας καλύπτει Μυλόπουλο και καταγγέλλει τους δημοσιογράφους.

    Με... χρωματιστά γυαλιά φαίνεται ότι βλέπει τα σκάνδαλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, στην προσπάθειά του να καλύψει τον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μυλόπουλο, αναφορικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι συμφωνεί απολύτως με τις επισημάνσεις του πρύτανη περί διασυρμού του πανεπιστημίου από τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις.

    Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι «οι ταγοί του έθνους δεν είναι πια ο ακαδημαϊκός κόσμος και η πνευματική ηγεσία, αλλά είναι οι δημοσιογράφοι που ήταν και παραμένουν στα pay rolls», ενώ, απευθυνόμενος στον κ. Μυλόπουλο, δεν παρέλειψε να παρατηρήσει:
    «Σας βλέπω με αντοχές, είστε ανθεκτικός».!!!!
    ___________________________
    Τοσα στεκια ΑναρχοΣυριζαιων συντηρει ο Μυλοπουλος μεσα στο
    ΑΠΘ δινοντας χωρους, ρευμα,νερο, ιντερνετ κλπ..
    και καθε φορα που τα κανουν ολα λαμπογυαλο φερνει αμεσως συνεργεια για να επισκευασουν τις ζημιες..

    Γινεται να μην τον στηριζει ο τσιπρας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ: Ο δημαγωγός Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για στήριξη σε καταλήψεις και αμαρτωλό ΑΠΘ.

    «Την ώρα που ο κ. Τσίπρας αρχίζει την παράσταση δημαγωγίας στη Θεσσαλονίκη, το κόμμα του τάσσεται υπέρ των καταληψιών δημοσίων κτιρίων της πόλης και στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας.

    Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα: Επιμένει να στηρίζει τους καταληψίες και να στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας;
    Ναι ή όχι;

    Και κάτι ακόμη: Ο κ. Τσίπρας σπεύδει να δώσει πολιτική κάλυψη στον εκτεθειμένο για προκλητικές σπατάλες κ. Μυλόπουλο.

    Το συμπέρασμα είναι ένα: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει κολλημένος στο χθες και στις παθογένειες, που έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή κατάσταση.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε μαλάκες ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..

    Το παραμύθι με τα κλεμμένα της Ελβετίας τελείωσε ΣΉΜΕΡΑ...ΤΟΥΣ ΚΑΛΎΠΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ... ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΛΈΕΙ ΦΕΡΕ ΤΑ ΚΕΦΤΑ ΛΕΦΤΆ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΆ ΚΑΙ ΘΑ ΔΏΣΕΤΕ 5-10% ΦΟΡΏ...ΣΑΝ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΑΣ ΠΟΎΜΕ!!!

    Ρε γράψετε τους στα αρχίδια σας μην τους ξαναπληρωσεται ΤΊΠΟΤΑ ,,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΤΑ ΤΡΏΝΕ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ...

    ΓΑΜΉΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τσιπρα ολη η εκπεδευση εχει προβληματα απο τοτε που εκλινες ασυ τα σχολεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα τρελαθούμε τελείως μ αυτούς τους συριζαιους!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση