GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη

Με κείμενό της η Βίκυ Σταμάτη ενημερώνει τον ανακριτή, στον οποίο επρόκειτο να δώσει αύριο συμπληρωματική κατάθεση μαζί με τον σ...


Με κείμενό της η Βίκυ Σταμάτη ενημερώνει τον ανακριτή, στον οποίο επρόκειτο να δώσει αύριο συμπληρωματική κατάθεση μαζί με τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο ότι δεν «δύναται» να βγει από τις φυλακές και εξηγεί το γιατί.
Η κ. Σταμάτη, σύμφωνα με το real.gr, ζήτησε από την δημοσιογράφο Βίκυ Μιχαλονάκου να διαβιβάσει το συγκεκριμένο κείμενο στα ΜΜΕ, το οποίο έχει ως εξής:
«Κύριε Ανακριτά,
Δεν Δύναμαι να υποστώ την βάσανον της μεταγωγής – της τηλεοπτικής διαπόμπευσης και εξόντωσης μου. Αφού έχω υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη της ψυχικής μου υγείας έως κατάρρευσης.
Λόγοι κλονισμού, ψυχικής υγείας και κυρίως ανεπανόρθωτης βλάβης της φυσικής μου υγείας, δεν μου επιτρέπουν να παραστώ απολογούμενη εν όποιον Σας.
Και για να προστατεύσω από την τηλεοπτική αγχόνη την διαβίωση και την ψυχική υγεία του ανήλικου γιου μου. Μπορώ να απολογηθώ εν όποιον Σας του ΔΕΣΜΩΤΗΡΊΟΥ, αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί απείθεια αλλά υποδηλώνει την ψυχική και φυσική μου αδυναμία.
Σας ευχαριστώ»

1 σχόλιο

  1. Αγράμματη είναι η Σταμάτη;
    Γράφει "εν όποιον Σας" και όχι ενώπιόν Σας.
    Και καλά αυτή, ο δικηγόρος της δεν το είδε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση